Περούτζια – Ρετζίνα 0-2 : Πιο… «καθαρό» δεν γίνονταν! (hls)

Με γκολ των Γκαλαμπίνοφ (5') και Μπελόμο (45') η Ρετζίνα νίκησε με 2-0 στην Περούτζια, ανεβαίνοντας στην 2η θέση της Serie B έχοντας εκ των κορυφαίων και τον 24χρονο αμυντικό Δ. Σταυρόπουλο

Η ομάδας του Ρέτζιο Καλάμπρια είχε νικήσει για τελευταία φορά στην Ούμπρια, πριν από 23 χρόνια ενώ εξ αρχής γνώριζε πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσει μια ομάδα φορμαρισμένη.
Κι όμως, οι φιλοξενούμενοι το έκαναν τόσο ξεκάθαρο, τακτικά κυρίως αλλά και αποτελεσματικά σκοράροντας στην πρώτη τους φάση στο ματς με το «βαρύ πυροβολικό» τους, τον Βούλγαρο Γκαλαμπίνοφ στο 5ο λεπτό.
Αυτό το γκολ – στη ψυχολογική του βάση – σε συνδυασμό με την εξαιρετική, ανασταλτικά κι όχι μόνον, διαχείριση των φιλοξενούμενων έφεραν το ματς στα μέτρα τους.
Η Περούτζια μπλόκαρε και δεν μπορούσε με κανέναν τρόπο να «αναπνεύσει».
Ήρθε κι ένα ακόμη γκολ, με τον παίκτη που ετοίμασε το πρώτο, τον 30χρονο Μπελόμο σε κομβικό σημείο στο 45ο λεπτό να γράψει ίσως και κάπως πρόωρα τον.. επίλογο του ματς!!
Η Ρετζίνα είχε και τον έλεγχο της κατάστασης στην επανάληψη ενώ οι «Γκριφόνι» που δέχθηκαν σε 45 λεπτά όσα γκολ είχαν δεχθεί στα προηγούμενα επτά ματς (!) απλά παλινδρομούσαν ποδοσφαιρικά.
Ο 24χρονος αμυντικός Δημήτρης Σταυρόπουλος πήρε κι αυτός, ως εκ των κορυφαίων του ματς, μερίδιο από της δάφνες της νίκης με τη Ρετζίνα να φθάνει στη 2η θέση της βαθμολογίας έναν πόντο κάτω από την πρωτοπόρο Πίζα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.