Μαρότα: «Ανοιχτοί σε παραχωρήσεις»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο παραχωρήσεων ο Μπέπε Μαρότα, εφόσον υπάρξουν προτάσεις για κάποιους παίκτες της Γιουβέντους.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο παραχωρήσεων ο Μπέπε Μαρότα, εφόσον υπάρξουν προτάσεις για κάποιους παίκτες της Γιουβέντους. Ο γενικός διευθυντής της «βέκια σινιόρα» τόνισε πως οι Μίρκο Βούτσινιτς και Φάμπιο Κουαλιαρέλα μπορούν να αποχωρήσουν από το Τορίνο, εφόσον το ζητήσουν ή εφόσον βρουν κάποια πρόταση που να τους αρέσει. Οι δυο παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Αντόνιο Κόντε για το βασικό σχήμα της ομάδας, καθώς οι Τέβες και Γιορέντε είναι οι πρώτες επιλογές.

Ο Μαρότα τόνισε στο «Sky Sport» σχετικά με το μέλλον των δυο παικτών: «Έχουμε πει αρκετές φορές κατά το παρελθόν πως οι παίκτες είναι αυτοί που αποφασίζουν για το μέλλον τους. Αν κάποιος από αυτούς έρθει και μας πει πως θέλει να φύγει από την ομάδα, τότε θα ικανοποιήσουμε το αίτημά του».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Φυσικά, αυτό θα εξαρτηθεί και από τις προτάσεις που θα φέρουν. Αν οι προτάσεις αυτές μας ικανοποιήσουν, τότε θα κάνουμε την επιθυμία τους, πραγματικότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.