Ο Βάσκες ευχήθηκε στη μαμά του με γκολ…

"Χαρούμενη ημέρα μαμά" ευχήθηκε στη μητέρα του ο Φράνκο Βάσκες της Παλέρμο σηκώνοντας τη φανέλα του στους πανηγυρισμούς για το γκολ που σημείωσε και έκρινε το ματς ανάμεσα στην Μπολόνια (ο Οικονόμου έμεινε στον πάγκο) και την Παλέρμο (0-1).

“Χαρούμενη ημέρα μαμά” ευχήθηκε στη μητέρα του ο Φράνκο Βάσκες της Παλέρμο σηκώνοντας τη φανέλα του στους πανηγυρισμούς για το γκολ που σημείωσε και έκρινε το ματς ανάμεσα στην Μπολόνια (ο Οικονόμου έμεινε στον πάγκο) και την Παλέρμο (0-1).

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν πάρει την κάτω βόλτα μετρώντας τέσσερις σερί ήττες από Μίλαν, Σασσουόλο, Τορίνο και Ρόμα, βρήκαν τον τρόπο να αποδράσουν από την Μπολόνια, αφήνοντάς την στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς σε οκτώ αγώνες.

Ο Βάσκες άνοιξε το σκορ στο 23′ αφιερώνοντας το γκολ στη μητέρα του για τη γιορτή της μητέρας στην Αργεντινή και στη συνέχεια, αυτός ο Τζιλαρντίνο και Ρισπόλι έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά ο Σορεντίνο βρέθηκε σε εκπληκτική κατάσταση και είπε πολλάκις “όχι” σε Μουνιέ, Ρίτσο και σία… 
 
Το αποτέλεσμα 
Μπολόνια – Παλέρμο 0-1
0-1 Βάσκες (23)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.