Λουκάκου: Μηνύματα υποστήριξης και κατά του ρατσισμού (pics)

Μηνύματα υποστήριξης  για τον Ρομέλου Λουκάκου έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν από πρώην και νυν συμπαίκτες του διεθνή Βέλγου.

O Βέλγος επιθετικός υπέστη ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα του ημιτελικού του Coppa Italia μεταξύ Γιουβέντους και Ίντερ. Μεροληπτικές φωνές καθώς και θόρυβοι μαϊμούς ακούστηκαν από τμήματα οπαδών που παραβρέθηκαν στο Allianz Stadium.

Ο 29χρονος δημοσίευσε ένα σύντομο σχόλιο στο ίνσταγκραμ ο πρωί της Τετάρτης (5/4), δηλώνοντας ότι θα ήθελε να δει το πρωτάθλημα να λαμβάνει μέτρα εναντίον των υποκινητών. Μια γεμάτη λίστα ονομάτων από όλο τον κόσμο έχουν υποστηρίξει τον ποδοσφαιριστή στέλνοντάς του τον καλύτερό τους εαυτό και προσφέροντας μηνύματα γενικής υποστήριξης.

«Ελπίζω η λίγκα να αναλάβει πραγματικά δράση αυτή τη φορά, γιατί αυτό το όμορφο παιχνίδι θα πρέπει να το απολαμβάνουν όλοι…». Σήμερα η Γιουβέντους δήλωσε ότι «συνεργάζεται με την αστυνομία για να εντοπίσει τους υπεύθυνους για τις ρατσιστικές προσβολές και τις φωνές που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ», ενώ επίσης η Serie A εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε τον ρατσισμό, προσθέτοντας ότι «οι σύλλογοι, όπως έκαναν πάντα, θα εντοπίσουν τους ενόχους και θα τους απαγορεύσουν από τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις τους δια βίου». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.