Ίντερ – Σαμπντόρια 3-0 : Νίκη με γλυκόξυνη γεύση στο Μεάτσα (hls)

Ένα ημίχρονο καλής και προ πάντων ουσιαστικής παρουσίας, ήταν αρκετό για την Ίντερ προκειμένου να ολοκληρώσει νικηφόρα τη χρονιά, με σκορ 3-0 επί της Σαμπντόρια στο "Τζιουζέπε Μεάτσα"

Τα νέα από τα γρήγορα γκολ της Μίλαν στο Σασουόλο, ξέκοψαν νωρίς – νωρίς τις όποιες σκέψεις των φιλάθλων και προφανώς των παικτών της ϊντερ για ανατροπή των δεδομένων στην αυλαία του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι αξιοπρόσεκτο με τις δύο ομάδες να έχουν κάπιοιες ευκαιρίες που όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν.

Η Ίντερμ έχοντας, προφανώς, συμβιβαστεί με την ιδέα της 2ης θέσης στην φετινή Serie A – μετά τα όσα είχαν διαδραματιστεί στο πρώτο 45λεπτο στο Σασουόλο – μπήκε χωρίς άγχη και με διάθεση να δώσει μια ευχάριστη νότα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Λομβαρδίας.

Ο Πέρισιτς στο 49ο λεπτό με ατομική προσπάθεια και πλασέ στην κλειστή γωνία του Αουδέρο άνοιξε το σκορ. Λίγο πιο μετά ο Αργεντινός Κορέα μέσα σε ένα δίλεπτο (55′. 57′) διαμόρφωσε το 3-0 και κάπου εκεί άρχισαν να χαμηλώνουν οι στροφές για τους κυπελλούχους Ιταλίας.

Το τελικό 3-0 έφερε το χειροκρότημα για την ολοκλήρωση της χρονιάς όπου οι “νερατζούρι” μάλλόν θα θελήσουν να κρατήσουν ως θεμέλιο για κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον…. ]


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.