Αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου ο Σφαιρόπουλος (video)

Πολύ εκνευρισμένος με τον εκπρόσωπο της Μέγκα ο Έλληνας τεχνικός.

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξαιτίας της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς του εκπροσώπου της Μέγκα Μπάσκετ, εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα στα ημιτελικά της Αδριατικής Λίγκας, κατά τη διάρκεια της αρχικής τοποθέτησης του Έλληνα κόουτς, ο εκπρόσωπος Τύπου τον διέκοψε χωρίς προειδοποίηση για να μεταφράσει τα λόγια του στα σερβικά.

Μετά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνέχισε την τοποθέτησή του και αφού την ολοκλήρωσε, ο εκπρόσωπος της Μέγκα Μπάσκετ δεν μετέφρασε τίποτα και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα, τους ζήτησε να κάνουν τις ερωτήσεις του.

Εκεί, ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα «εξερράγη», λέγοντάς του: «Όχι! Δεν έχω ολοκληρώσει! Απλώς σταμάτησα για να μεταφράσεις. Πρώτα με διακόπτεις για να μεταγράφεις, μετά συνεχίζω να μιλάω και δεν μεταφράζεις τίποτα; Θες να μεταφράσεις ή όχι;». Η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Μέγκα ήταν ότι καταλαβαίνουν αγγλικά οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα!

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής του είπε: «Τότε γιατί μετάφρασες τα πρώτα λόγια;». Ακολούθως, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ολοκλήρωσε την ομιλία του και αποχώρησε αμέσως από την αίθουσα, δίχως να δεχθεί ερωτήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.