Ανατρεπτική και νικήτρια η Άντερλεχτ

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα Βελγίου η Άντερλεχτ, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 2-1 της Μουσκρόν εκτός έδρας.

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα Βελγίου η Άντερλεχτ, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 2-1 της Μουσκρόν εκτός έδρας. 

Η ομάδα του Ρενέ Βέιλερ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το τέρμα του Μάρκοβιτς (26’), ωστόσο σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στην επανάληψη έφερε… τούμπα το ματς. Ο Ατσίμπονγκ στο 62’ έκανε την αρχή, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και ο Σίλα τέσσερα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και χάρισε τους τρεις πόντους της νίκης στην ομάδα του. 

Με νίκη και μάλιστα άνετη, όπως αποδείχθηκε, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Βελγικό πρωτάθλημα και η Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία συνέτριψε με 3-0 την Έουπεν. Αντίθετα, η Σεντ Τρούιντεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Λόκερεν του Γιώργου Γκαλίτσιου, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, ωστόσο χάρη στο τέρμα του Πρόσβιτζ (76’) πήρε το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς.

Τέλος, η Σαρλερουά με γκολ του Βίλεμς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έκαμψε την αντίσταση της Μπέβερεν και ξεκίνησε με νίκη την προσπάθεια της στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος έπαιξε σε όλο το ματς, στο 87’ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ν’ Γκαγκά, όμως δεν το έβαλε κάτω «λυτρώθηκε» στις καθυστερήσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.