Ρανιέρι: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι υπογράμμισε πως η Λέστερ συνεχίζει να ονειρεύεται, μετά τη νίκη της 2-1 επί της Τσέλσι.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι υπογράμμισε πως η Λέστερ συνεχίζει να ονειρεύεται, μετά τη νίκη της 2-1 επί της Τσέλσι. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως ο στόχος της ομάδας του είναι οι 40 βαθμοί και εφόσον τον επιτύχει, θα αναθεωρήσει τους στόχους της. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε πως έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση της ομάδας του.

Αρχικά, ο Ρανιέρι τόνισε: «Υπήρχε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα απόψε. Χωρίς αυτήν είμαστε μία κανονική ομάδα. Με τον κόσμο όμως να μας σπρώχνει αλλάζουμε. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Είπα στους παίκτες μου να πάρουμε πέντε ακόμη βαθμούς και είμαστε ασφαλείς. Νομίζω ότι με αυτόν τον στόχο ξεκινήσαμε τη σεζόν. Όταν φτάσουμε τους 40 βαθμούς θα μπορούμε να κοιτάξουμε τον επόμενο στόχο. Είναι μαγικές οι στιγμές αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά γιατί δεν θέλουμε να ξυπνήσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε το όνειρο με τον κόσμο μας».

Τέλος, ο έμπειρος προπονητής συμπλήρωσε: «Παίξαμε φανταστικά για περίπου μία ώρα και στα τελευταία 30 λεπτά υποφέραμε αρκετά, αλλά παίζαμε με τους πρωταθλητές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνισή μας, ήμασταν συμπαγείς και προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε μέχρι το τέλος. Όταν παίζουμε με ταχύτητα και μία-δύο επαφές συγχρονίζοντας τις κινήσεις μας, αυτή είναι η δύναμή μας. Οι παίκτες πιστεύουν ο ένας στον άλλο και βοηθούν ο ένας τον άλλο. Μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις τους πρωταθλητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.