Τεν Χαχ: «Κίνητρο η ήττα από την Τσέλσι»

Η ήττα (4-3) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι θα δώσει κίνητρο στην ομάδα όταν θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο της Premier League Λίβερπουλ την Κυριακή (07/04), δήλωσε ο Έρικ τεν Χαχ.

Ακόμη πρόσθεσε ότι η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον θυμό που έχει ως καύσιμο, καθώς προσπαθεί να διαγράψει μια διαφορά εννέα πόντων από την 5η της βαθμολογίας. «Πρέπει να ανακάμψουμε πολύ γρήγορα. Πρέπει να το ανατρέψουμε, οπότε από αύριο θα έχουμε θετική διάθεση», είπε στους δημοσιογράφους. «Θα είμαστε τρελοί, θυμωμένοι και μπορείς να πάρεις πολλή ενέργεια από αυτό».

Η Γιουνάιτεντ, έκτη στον πίνακα με 48 βαθμούς, έχει χάσει πέντε βαθμούς μέσα σε λίγες ημέρες απέναντι σε Τσέλσι και Μπρέντφορντ.

«Οι βαθμοί γίνονται πολύ ακριβοί γιατί τα παιχνίδια τελειώνουν», είπε ο Ολλανδός προπονητής. «Πρέπει να μάθουμε πώς να κερδίζουμε παιχνίδια, πώς να φέρνουμε μεγάλα παιχνίδια στα μέτρα μας και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο Τεν Χαχ είπε ότι αυτή η ομάδα της Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε τη Λίβερπουλ στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας τον περασμένο μήνα, είχε χαρακτήρα και αντοχή, στοιχεία που χρειάζονται για να δώσει μάχη την Κυριακή:

«Έχετε δει ότι έχουμε προσόντα. Έχουμε μερικούς σπουδαίους παίκτες. Μπορούμε να είμαστε σε ορμή και μπορούμε να παίξουμε σε πολύ υψηλά πρότυπα. Μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους και μπορούμε να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες στην Premier League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.