Premier League: Εντυπωσιακές νίκες για Τσέλσι, Άστον Βίλα (hls)

Η Τσέλσι επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της Μπέρνλι που παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία. Η Άστον Βίλα σημείωσε εντυπωσιακή νίκη κόντρα στη Σαουθάμπτον και η Μπρέντφορντ βύθισε ακόμη περισσότερο τη Νόριτς στον βαθμολογικό πίνακα.

Τσέλσι – Μπέρνλι 4-0

Η Τσέλσι επικράτησε με 4-0 της Μπέρνλι για την 28η αγωνιστική της Premier League και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Μπέρνλι βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη μαζί με Γουότφορντ και Νόριτς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς με τον ΜακΝιλ που σούταρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Τσέλσι προηγήθηκε με τον Ρις Τζέιμς στο 47 ενώ ο Χάβερτζ με δύο γκολ στο 52 και 55΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έφτασε τα 3 γκολ στο πρωτάθλημα.το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Πούλισικ στο 69ο λεπτό.

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον 4-0

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η άστον Βίλα, που συνέθλιψε την Σαουθάμπτον με 4-0!

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από την πρόκριση στο Κύπελλο κόντρα στην Γουέστ Χαμ όμως η Άστον Βίλα ήταν καταιγιστική. Μόλις στο ένατο λεπτό, ο Γουότκινς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Κουτίνιο έδωσε στον Ντούγκλας Λουίζ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 με το πρώτο φετινό του γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, ο Κουτίνιο πέτυχε εντυπωσιακό γκολ, περνώντας τη μπάλα ανάμεσα από πολλούς ποδοσφαιριστές!

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ πέτυχε και τέταρτο γκολ δύο λεπτά αργότερα με τον Ίνγκς για το 4-0!

Νόριτς – Μπρέντφορντ 1-3

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Μπρένφορντ που επικράτησε της Νόριτς με 3-1. Η Νόριτς παραμένει ουραγός στην βαθμολογία της Premier League με 17 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά το τρίτο λεπτό με τον Γκίλμορ με τον Ράγια να πραγματοποίεί εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 32, οι «Σφήκες» πήραντο προβάδισμα. Ο Τόνι στο 32 νίκησε τον Κρουλ για το 1-0!

Στο 52 ο Γκίμπσον ανέτρεψε τον αντίπαλό του και ο διαιτητής έδειξε τη λευκή βούλα. Ο Τόνι ήταν εύστοχος για να κάνει το 2-0!

Ο Γκίμπσον μερικά λεπτά αργότερα έκανε και δεύτερο πέναλτι! Εκτελεστής και πάλι ο Τόνι που πέτυχε χατ τρικ, με δύο εύστοχε εκτελέσεις πέναλτι.

Στο 67 οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 με τον Ρασίκα, όμως μετά από την εξέταση του VAR, ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφ σάιντ. Και οι φιλοξενούμενοι στο 77 πέτυχαν γκολ με τον Μπεμπό το οποίο επίσης ακυρώθηκε ως οφ σάιντ μετά από την εξέταση του VAR.

Το τελικό 3-1 έγραψε ο Πούκι στις καθυστερήσεις.

Νιούκαστλ – Μπράιτον 2-1

Η ΝΙούκαστλ νικησε την Μπράιτον με 2-1 , έφτασε τους 28 βαθμούς και την 14η θέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φρέιζερ στο 12 και ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα είχε και ασίστ για το 2-0 με τον Σαρ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Ντανκ στο 55ο λεπτό, όμως το σκορ δεν άλλαξε με΄χρι το τέλος του αγώνα.

Γουλβς – Κρίσταλ Πάλας 0-2

Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Γουλβς στερώντας της την ευκαιρία να βρεθεί ψηλότερα στην βαθμολογία και πιο κοντά σε μια ευρωπαϊκή θέση.

Ο Ματέτα στο 19 άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βιεϊρά κα το Ζάχα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 34 διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.