Κράτησε τον Γκναμπρί ο Βενγκέρ

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σερζ Γκναμπρί, ανακοίνωσε η Άρσεναλ.

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σερζ Γκναμπρί, ανακοίνωσε η Άρσεναλ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να δουλέψει και να βελτιώσει τον 18χρονο Γερμανό άσο, που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Λονδρέζους το καλοκαίρι του 2012.

Ο Γκνάμπρι, αφού εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη μικρή ομάδα της Άρσεναλ, σκόραρε στη νίκη επί της Σουόνσι με 2-1 τον Σεπτέμβριο, στο τελευταίο του επίτευγμα πριν την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

«Αποκτήσαμε τον Σερζ Γκναμπρί, επειδή πιστεύω ότι θα γίνει ένας σπουδαίος παίκτης. Τώρα έχει σχεδόν φτάσει σε αυτό το σημείο και αγωνίζεται για μια μόνιμη θέση στην ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Διαθέτει τεχνικές ικανότητες, έχει δύναμη, έχει ρυθμό, έχει ικανότητα στο τελείωμα και μπορεί να δώσει μια τελική πάσα. Είναι ένας δυνατός επιθετικός παίκτης και πιστεύω ότι θα γίνει ένας σπουδαίος παίκτης για την Άρσεναλ» ήταν τα λόγια του Αρσέν Βενγκέρ, ενώ ο Γκνάμπρι που έχει Γερμανίδα μητέρα και Ιβοριανό πατέρα, δήλωσε ανυπόμονος για το μέλλον:

«Η Άρσεναλ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιρικός σύλλογος και είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο. Για μένα, τώρα το θέμα είναι να δουλέψω σκληρά και να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Είχα πρόσφατα κάποιες καλές ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, κάτι που μου έχει δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό μόνο θα βελτιώσει το παιχνίδι μου. Ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου γι’ αυτό το σύλλογο στα επόμενα χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.