Ligue 1: Εύκολα τρίποντα για Λοριάν, Μονακό και Ρεν, στο 90′ πήρε «διπλό» παραμονής η Μονπελιέ

Η 24η αγωνιστική στη Ligue 1 συνεχίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/02) με τη Λοριάν να κερδίζει με 3-0 την Αζαξιό, τη Ρεν να επικρατεί με 2-0 της Κλερμόν και τη Μονακό να περνά αλώβητη από την έδρα της Μπρεστ (1-2) ανεβαίνοντας έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση. Απόδραση από την έδρα της Τρουά στο 90' για τη Μονπελιέ με γκολ του Καζρί.

Λοριάν-Αζαξιό 3-0

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Λοριάν μετά από τέσσερα παιχνίδια με απολογισμό δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Λε Μπρι δεν είχε όρεξη για αστεία κόντρα στην Αζαξιό και με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (6′ πέναλτι Ντιένγκ, 43′ Φεβρ) ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 πέτυχε ο Πονσέ στο 58ο λεπτό έπειτα από ασίστ του σκόρερ του πρώτου τέρματος, Ντιένγκ. Τρίποντο που έφερε τη Λοριάν στους 39 βαθμούς (7η θέση, τέσσερις πίσω από την 5η Ρεν), με την Αζαξιό να γνωρίζει την πέμπτη της ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος (18 βαθμούς, προτελευταία).

Μπρεστ-Μονακό 1-2

Έστω και για μερικές ώρες η Μονακό είναι μόνη 2η στη βαθμολογία της Ligue 1! Οι μονεγάσκοι με τα γκολ των Γκολοβίν (39′) και Μποαντού (73′) έκαμψαν την αντίσταση της Μπρεστ, που το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 86ο λεπτό με σκόρερ τον Λε Ντουαρόν. Το σύνολο του Κλεμέν έφτασε τους 50 βαθμούς και προσπέρασε τη Μαρσέιγ (49 β.), που δοκιμάζεται το βράδυ στην έδρα της Τουλούζ (19/02, 21:45, Novasports). Η Μπρεστ είναι 16η με 20 βαθμούς και πλέον κινδυνεύει σοβαρά.

Ρεν-Κλερμόν 2-0

Επαγγελματική νίκη για τη Ρεν σε βάρος της Κλερμόν με 2-0 στο «Ροαζόν Παρκ». Πρωταγωνιστής ο Αρνό Καλιμουεντό με δύο τέρματα σε δίαστημα 27 αγωνιστικών λεπτών (στο 37′ το πρώτο, στο 64′ το δεύτερο). Η Ρεν έφτασε τους 43 βαθμούς και κυνηγά το ευρωπαϊκό «εισιτήριο», όντας 5η, ενώ η Κλερμόν με 30 βαθμούς σαν να έχει ξεμείνει από στόχους αρκετά νωρίς μέσα στη σεζόν.

Τρουά-Μονπελιέ 0-1

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα εκτός από γκολ για 90 αγωνιστικά λεπτά, η Μονπελιέ κατόρθωσε να κερδίσει στην έδρα της Τρουά με 1-0 και να αποσπαστεί έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη (26 βαθμούς). Το παιχνίδι είχε φάσεις εκατέρωθεν, με τη Μονπελιέ να κυριαρχεί, αλλά και μπόλικα νεύρα. Ενδεικτικό οι δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα (67′ Γιαντέ – 73′ Σαβανιέ). Τελικά τη λύση για τους φιλοξενούμενους την έδωσε ο Τυνήσιος επιθετικό, Γουαχμπί Καζρί στο 90ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.