Αβέβαιο το μέλλον του Σισέ

Ορατός είναι ο κίνδυνος να μπει πρόωρα τέλος στην καριέρα του Τζιμπρίλ Σισέ, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Γάλλος επιθετικός.

Ορατός είναι ο κίνδυνος να μπει πρόωρα τέλος στην καριέρα του Τζιμπρίλ Σισέ, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Γάλλος επιθετικός. Συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού φέρεται να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στον λαγονοψοΐτη μυ, το οποίο έχει βάλει σε κίνδυνο την καριέρα του 32χρονου επιθετικού.


Ο παίκτης της Μπαστιά θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το αν θα μπορέσει φέτος να βοηθήσει τη γαλλική ομάδα. Πέρυσι, ο Σισέ αγωνίστηκε σε 15 ματς, σκοράροντας δυο φορές. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Κλοντ Μακελελέ τόνισε πως θα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γάλλου επιθετικού, προκειμένου να δει αν θα τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.


Χαρακτηριστικά, ο Μακελελέ τόνισε: «Ο Τζιμπρίλ έχει σοβαρό πρόβλημα. Πρέπει να πάρει μια απόφαση για το μέλλον της καριέρας του. Οι ικανότητές του είναι αναμφισβήτητες. Θα περάσει τις εξετάσεις και θα αποφασίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.