Νίκησε η Βιγιαρεάλ, “σκόνταψε” η Χετάφε  (videos)

Στα δύο παιχνίδια υψηλών κινήτρων των 20:30 στην Πριμέρα, μεγάλη κερδισμένη ήταν η Βιγιαρεάλ που κέρδισε τη Μαγιόρκα 1-0, ενώ στο 0-0 έμειναν Χετάφε και Εσπανιόλ. Δείτε πως.

Η Βιγιαρεάλ ήθελε να βρεθεί ξανά κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και αναζήτησε τη νίκη απέναντι στη Μαγιόρκα που κινδυνεύει. Αντίστοιχα στο ματς Χετάφε-Εσπανιόλ οι γηπεδούχοι ήθελαν νίκη-Ευρώπης, ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν εναγωνίως βαθμούς-ανάσα στην προσπάθεια για σωτηρία. 

Βιγιαρεάλ-Μαγιόρκα: 1-0

Το γκολ του Κάρλος Μπάκα από το 16ο λεπτό της αναμέτρησης έμελλε να είναι και αυτό που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι η Βιγιαρεάλ αναριχήθηκε στους 44 βαθμούς και πλησίασε ξανά τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, την ώρα που η Μαγιόρκα η οποία ψάχνει βαθμούς σωτηρίας έμεινε κάτω από τη  διακεκαυμένη ζώνη. 

Χετάφε-Εσπανιόλ: 0-0

Στο παιχνίδι της Χετάφε με την Εσπανιόλ, κερδισμένη θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν η ομάδα της Βασκονίας η οποία από νωρίς στο ματς έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής το Εσπινόσα, αλλά άντεξε ως το τέλος και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην  προσπάθεια που κάνει για σωτηρία. Αμτιθέτως η Χετάφε ήθελε νίκη για να εδραιωθεί στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά με αυτή την ισοπαλία πλέον αρχίζει και νιώθει την καυτή ανάσα των διωκτών της. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.