Τζιρόνα – Μπέτις 3-2: Προσεχώς Ευρώπη (highlights)

Ο 37χρονος Στουάνι έδωσε τη νίκη στην Τζιρόνα απέναντι στην Μπέτις στις καθυστερήσεις. Κακό θέαμα αλλά μπήκαν πέντε γκολ. Πρώτη νίκη στην ιστορία για την Τζιρόνα απέναντι στην Μπέτις.

Στο απίστευτα κακό πρώτο ημίχρονο των δύο ομάδων στο Μοντιλίβι, μπήκαν δύο γκολ.

Ο Ριάντ κατά λάθος έκανε πέναλτι με το οποίο σκόραρε ο Ντόβμπικ μετά από δύο μήνες για το 1-0 των γηπεδούχων (36′) ενώ η Μπέτις ισοφάρισε από το λάθος του Ντάβιντ Λόπεθ ο οποίος έδωσε πάσα στον Γουίλιαν Ζοζέ.

Ο Βραζιλιάνος από τα 30 μέτρα είδε εκτός εστίας τον Γκασανίγκα και σκόραρε. Ισοπαλία στο ημίχρονο με 1-1.

Ο Ντόβμπικ πιο ήρεμος βρήκε και δεύτερο γκολ σε τετ-α-τετ με τον Ρούι Σίλβα στο 65ο λεπτό για το 2-1 για να του απαντήσει ξανά ο Γουίλιαν Ζοζέ ισοφαρίζοντας στο 76ο λεπτό.

Τελικώς στις καθυστερήσεις ο γερό-Στουάνι, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο στο 82ο λεπτό, εμφανίστηκε για να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους (90+2) από το πουθενά.

Η Τζιρόνα νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της, την Μπέτις και σχεδόν σφράγισε την παρουσία τις στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την επόμενη χρονιά. Της απομένει να κλειδώσει μια θέση στο Champions League.

Τζιρόνα: Γκασανίγκα – Έρικ, Λόπεθ (82′ Στουάνι), Μπλιντ – Κόουτο, Μαρτίν (90+ Χουάνπε), Αλέις Γκαρθία, Μιγκέλ – Τσιγκάνκοβ (82′ Τόρε), Πόρτου (82′ Ερέρα), Ντόβμπικ (90+ Βάλερι)

Μπέτις: Σίλβα – Ρούιμπαλ, Πεσέλα, Ριάντ (46′ Παπασταθόπουλος), Άμπνερ (77′ Μιράντα) – Γκουίντο – Φορνάλς, Ισκο, Φεκίρ (62′ Καρβάλιο), Αγιόθε (62′ Άβιλα, 83 λ.τ. Ρόδρι) – Γουίλιαν Ζοζέ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.