Ατλέτικο Μαδρ. – Μπέτις 2-1: Ο Σιμεόνε δεν χάνει από την Μπέτις (Ηighlights)

Ο Σιμεόνε δεν έχει χάσει ποτέ από την Μπέτις ως γηπεδούχος. Η Ατλέτικο θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν άστοχη. Το ματς έγινε ντέρμπι αλλά οι ροχιμπλάνκος νίκησαν 2-1 την Μπέτις.

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Ατλέτικο προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 της Μπέτις, με αυτογκόλ του Ρουί Σίλβα (8′) και με τον Μοράτα να σκοράρει στο 44ο λεπτό για να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 404′ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ρούι Σίλβα έπιασε πέναλτι όπου έκανε τριπλή απόκρουση σε ισάριθμες προσπάθειες του Μοράτα (28′) ενώ σταμάτησε και τον Μέμφις με διπλή απόκρουση νωρίτερα (13′). Η Μπέτις ήταν ακίνδυνη επιθετικά.

Με τις αλλαγές του Πελεγκρίνι η Μπέτις άλλαξε και την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο. Γέμισε καλύτερα το γήπεδο και έγινε απειλητική απέναντι στους ροχιμπλάνκος που άρχισαν να κουράζονται και λόγω του ημιτελικού κυπέλλου που έπαιξαν την Πέμπτη με την Μπιλμπάο.

Με καταπληκτικό γκολ ο Καρβάλιο μείωσε σε 2-1 (62′) ενώ οι Σεβιγιάνοι άγγιξαν την ισοφάριση αλλά με καταπληκτική επέμβαση ο Όμπλακ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 79ο σε σουτ του Ροντρίγκες.

Η Ατλέτικο κράτησε τη νίκη και ο Σιμεόνε παραμένει αήττητος εντός έδρας στην καριέρα του απέναντι στην Μπέτις με έντεκα νίκες και μια ισοπαλία σε δώδεκα ματς.

Ατλέτικο Μαδρ. : Όμπλακ – Βιτσέλ, Παουλίστα, Ερμόσο – Γιορέντε, Ντε Πολ (62′ Μολίνα), Κόκε (62′ Σαούλ), Μπάριος, Λίνο (81′ Ρικέλμε) – Μέμφις (81′ Ρεϊνίλντο), Μοράτα (86′ Σάβιτς)

Μπέτις : Ρ. Σίλβα – Μπεγερίν (71′ Μιράντα), Πεσέλα, Ριάντ, Σαμπαλί – Ρόκα (46′ Ροντρίγκες), Τζόνι (90′ Άμπντε) – Φορνάλς, Ρόδρι (46′ Καρβάλιο), Άβιλα (71′ Αγιόθε) – Γουίλιαν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.