Βαλένθια – Μπιλμπάο 1-0: Ντούρο για φίλημα και 6η θέση (highlights)

Η Βαλένθια νίκησε για τρίτη σερί αγωνιστική με γκολ του Ούγκο Ντούρο, η Μπιλμπάο έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει κι' άλλο τη κορυφή και έχασε για πρώτη φορά μετά από 16 αγώνες.

Καλύτερη η Μπιλμπάο στο πρώτο ημίχρονο με δύο τελικές του Νίκο Γουίλιαμς που ενόχλησαν τον Μαμαρνατσβίλι. Η Βαλένθια άργησε να ξυπνήσει και είχε δύο καλές στιγμές με Γκιγιαμόν και Γιάρεμτσουκ. Ο Μπαράχα είχε την ατυχία να χάσει τον Σέρχι Κανός στα πρώτα 15 λεπτά με μυϊκό τραυματισμό.

Το γκολ που έκανε την διαφορά πέτυχε ο πρώτος σκόρερ της Βαλένθια, Ούγκο Ντούρο που έφτασε τα 9 στην σεζόν μετά την ασίστ του Χοσέ Γκαγιά. Ο 24χρονος σκόραρε για 2η σερί αγωνιστική, ενώ είχε σκοράρει και στο ραντεβού του πρώτου γύρου στο Μπιλμπάο (2-2) Η Μπιλμπάο προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία με την αλλαγή του Βαλβέρδε, Ουνάι Γκόμεθ.

Η Βαλένθια νίκησε για 3η σερί αγωνιστική και ανέβηκε στους 32 βαθμούς όσους έχει και η Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η Μπιλμπάο υπέστη 4η ήττα στη σεζόν, πρώτη μετά τον Οκτώβριο και την ήττα από την Μπαρτσελόνα (1-0).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.