Μπακς: Αισιόδοξος για τον Αντετοκούνμπο ο Ρίβερς

Ο Ντοκ Ρίβερς εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως θα καταφέρει τελικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αγωνιστεί στο πέμπτο ματς της σειράς με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Ο Αμερικανός κόουτς τόνισε πως ο Έλληνας παίκτης δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα στο τέταρτο ματς της σειράς με τους «Ινδιάνους», στο οποίο ηττήθηκαν 126-113 και βρίσκονται πλέον 3-1 πίσω στις νίκες.

Ο Ρίβερς δήλωσε αρχικά για τον Αντετοκούνμπο: «Πιστεύω πως υπάρχουν πιθανότητες να παίξει σε αυτή τη σειρά. Πραγματικά, το πιστεύω. Είμαι πιο αισιόδοξος. Στην προπόνηση το πρωί της Κυριακής πήγε καλά, έκανε κινήσεις, σουτ, έτρεξε, όλα αυτά είναι καλά σημάδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλουμε να είναι υγιής και δεν πρόκειται να τον θέσουμε σε κίνδυνο, θα πάμε με τους παίκτες που είναι έτοιμοι να παίξουν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο δυνατό, πίστεψαν πως μπορούν να κερδίσουν, παρά τα προβλήματά μας. Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά που έρχεται. Ας το δούμε έτσι: έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια στην έδρα μας και οι Πέισερς ένα στη δική τους. Έτσι μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και μετά θα δούμε τη συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Μπρουκ Λόπες τόνισε για τον Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης είναι ο υπέρτατος παίκτης ομάδας, είναι συνέχεια δίπλα μας και αυτό είναι σπουδαίο, αλλά δε θέλουμε να μπει σε κίνδυνο αν δεν είναι εντάξει. Κάνει τις θεραπείες του, όπως πρέπει και θέλουμε να κάνει ό,τι είναι πιο έξυπνο για τον ίδιο».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.