Νιούκαστλ: Ο Τονάλι παραδέχτηκε ο λάθος του

Ο Σάντρο Τονάλι τόνισε πως όσοι τζογάρουν, θα πρέπει να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια.

Ο Ιταλός μέσος τόνισε πως αυτός δεν το έκανε και τώρα μετανιώνει. Ο παίκτης της Νιούκαστλ εκτίει τον τρίτο μήνα από τους δέκα που του επιβλήθηκαν για παράνομο στοιχηματισμό. Ο 24χρονος παίκτης τόνισε πως αν κάποιος κρύβεται πίσω από το πρόβλημά του δεν είναι λύση. Ο Τονάλι μίλησε σε μαθητές σχολείου, για τον εθισμό του στον τζόγο.

Ο Τονάλι είπε αρχικά χαρακτηριστικά: «Ίσως κάποιοι από εσάς εδώ να στοιχηματίζουν και δε μιλούν για αυτό, πολλές φορές κλεινόμαστε στους εαυτούς μας. Το να ποντάρεις έχοντας έναν πολύ μεγάλο μισθό και το να ασχολείσαι με τον τζόγο είναι ένα μεγάλο ρίσκο. Εγώ έκανα ένα μεγάλο λάθος που κρυβόμουν και δε μιλούσα για αυτό. Όταν δεν μπορείς να σταματήσεις τον εαυτό σου, μπορούν να σε βοηθήσουν άλλοι. Με τον τζόγο ρισκάρεις φιλίες, σχέσεις, τη δουλειά σου».

Και συμπλήρωσε: «Το να κρύβεσαι πίσω από το πρόβλημα δεν είναι ποτέ η λύση. Πρέπει να μιλάς και να είσαι ανοιχτός στο να δεχθείς βοήθεια. Το μεγαλύτερό μου κέρδος δεν είναι τα συμβόλαια εκατομμυρίων, αλλά το ότι είμαι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που με αγαπούν και μου το δείχνουν καθημερινά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.