Μιλουτίνοφ: «Να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο» (video)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δήλωσε έτοιμος για το τρίτο ματς της σειράς με την Μπαρτσελόνα, για να βοηθήσει ώστε ο Ολυμπιακός να φτάσει στη νίκη.

Ο Σέρβος παίκτης των Πειραιωτών συμπλήρωσε πως η ομάδα του θέλει να κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους της ομάδας. Παράλληλα, τόνισε πως η Μπαρτσελόνα έχει ένα ποιοτικό ρόστερ και πως η ομάδα του δε θα έχει εύκολο έργο στο ματς της Μεγάλης Τρίτης.

Αρχικά, ο Μιλουτίνοφ δήλωσε: «Θα στηρίξω την ομάδα ανεξάρτητα τις συνθήκες. Το θέμα δεν είναι η δική μου κατάσταση. Το θέμα είναι να βοηθήσω την ομάδα. Δεν πρόκειται για έναν παίκτη, αλλά για όλη την ομάδα και το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Στο πρώτο παιχνίδι παλέψαμε για όλες τις μπάλες, στο δεύτερο δεν το κάναμε τόσο πολύ, ίσως να ήμασταν κουρασμένοι. Παίζουμε τώρα μπροστά στους φιλάθλους μας και πρέπει να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Σίγουρα θα έχουμε παραπάνω δουλειά. Η Μπαρτσελόνα έχει γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά και να είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είναι τα πλέι οφ και πρέπει να παρουσιαστείς έτοιμος. Όποτε το ζητήσει ο κόουτς πρέπει να ανταποκριθώ, είτε είναι το πρώτο είτε το τελευταίο λεπτό. Πάντα είμαστε πεινασμένοι. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και περήφανο τον οργανισμό. Θέλουμε να κάνουμε καλή δουλειά και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.