Τζουντ Μπέλιγχαμ: Ηγέτης με το «καλημέρα»

Αν και νεοφερμένος, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει γίνει βασικό «γρανάζι» για τον Κάρλο Αντσελότι. Όχι μόνο δημιουργικά, αλλά και εκτελεστικά.

Με τον Μπενζεμά παρελθόν και τον Βινίσιους απόντα λόγω τραυματισμού, ο διεθνής Άγγλος μέσος έχει πετύχει ήδη έξι τέρματα σε έξι αγώνες, συμπεριλαμβανομένων δύο νικητήριων τερμάτων της τελευταίας στιγμής, το πιο πρόσφατο ήρθε το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο Μπέλιγχαμ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 94ο λεπτό στη νίκη 1-0 νίκη επί της Ουνιόν Βερολίνου.
Αξιολογώντας την μέχρι σήμερα πορεία του στη Μαδρίτη, σε συνέντευξή του στο TNT Sports, ο Μπέλιγχαμ ρωτήθηκε εάν η μετακίνησή του στη Ρεάλ, ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του.
«Πιο πολύ απ΄ότι περίμενα» είπε. «Είμαι τόσο ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο. Μιλάω για τους παίκτες και το επιτελείο, τη νοοτροπία που έχουν και την ποιότητα που έχουν. Από την άλλη πλευρά για τους οπαδούς έχω να πω τα καλύτερα. Καθώς φτάνουμε στο γήπεδο, συρρέουν χιλιάδες έξω μόνο για να πάρουν μια γεύση από το λεωφορείο και μετά στο παιχνίδι είναι εκεί πριν από την προθέρμανση. Δεν καταλαβαίνεις πραγματικά πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος μέχρι να παίξεις για αυτόν και έχω αυτή την τιμή και θα φοράω τη φανέλα του πάντα με περηφάνια».

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
Ο Μπέλιγχαμ συζήτησε επίσης την τάση του να σκοράρει γκολ στις καθυστερήσεις τις τελευταίες εβδομάδες, σκοράροντας στο 95ο λεπτό εναντίον της Χετάφε και στη συνέχεια το 94ο εναντίον της Ουνιόν Βερολίνου.
«Ναι, δεν πρόκειται να πω ψέματα, προτιμώ να συνεχίσω να σκοράρω στο 90+ παρά στο 15ο λεπτό, παρόλο που μπορεί να πιέσει λίγο την καρδιά μου και τις καρδιές των οπαδών!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.