Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 2-1: Σωτήρας ο Μπέλιγχαμ στο ανακαινισμένο “Μπερναμπέου”! (highlights)

Στο μικρό μαδριλένικο ντέρμπι η ομάδα του Αντσελότι επικράτησε με ανατροπή της Χετάφε με τον Μπέλιγχαμ να γράφει ιστορία. 

Tο ανακαινισμένο και με κλειστή την οροφή “Σαντιάγο Μπερναμπέου” υποδέχθηκε για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν τη Ρεάλ Μαδρίτης που εκκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις εκτός έδρας νίκες, ενώ η Χετάφε προερχόταν από την πρώτη νίκη της, το εντός έδρας 1-0 με την Αλαβές.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν να νικήσουν στην έδρα της Ρεάλ από το 2008, προηγήθηκαν στο 11′ με τον Μπόρχα Μαγιοράλ που προέρχεται από τις ακαδημίες των “Μπλάνκος”, μετά το λάθος του Φραν Γαρθία.

Η ομάδα του Αντσελότι προσπάθησε να μετουσιώσει σε γκολ την κατοχή 67% που είχε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μόντριτς να απειλεί με κεφαλιά στο 32′ και τον Χοσέλου στο 40′ από κοντά, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο Σόρια είχε την απάντηση.

Οι γηπεδούχοι παραπονέθηκαν έντονα στον διαιτητή Μελέρο Λόπεθ ζητώντας πέναλτι σε δύο περιπτώσεις. 

Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Αντσελότι ήταν πολύ πιο πιεστικό, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 47′ με τον Χοσέλου (το πρώτο γκολ του στη δεύτερη θητεία με τη Ρεάλ) είχε τρία δοκάρια με τον Κρόος, τον Χοσέλο και τον Ροντρίγκο για να έρθει στο 90+5′ ο…σωτήρας Μπέλιγχαμ και με το 5ο γκολ του σε 4 ματς πρωταθλήματος (δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο) για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 και να οδηγήσει τη Ρεάλ στην τέλεια εκκίνηση πρωταθλήματος με 12 βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.