ΑΕΚ: Με νοοτροπία νικητή τσεκάρει τη θέση της στα ημιτελικά (vids)

Μετά από 12 χρόνια η ΑΕΚ επιστρέφει στις Σέρρες για να βγάλει την υποχρέωση των 90 λεπτών κόντρα στον Πανσερραϊκό για τη ρεβάνς του 3-0 της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Το 3-0 της ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού μία εβδομάδα πριν στην “Αγιά Σοφιά” δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για αντιστροφή τις κατάστασης από την ομάδα των Σερρών το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Ματίας Αλμέιδα εάν μπορούσε να προσπεράσει δίχως απώλειες το συγκεκριμένο ματς και η ομάδα του να μην ταλαιπωρούταν θα το έκανε δίχως δεύτερη σκέψη. Από τη στιγμή όμως που δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, ο Αργεντινός όπως έχει κάνει σε όλα τα προηγουμένα ματς κυπέλλου άφησε εκτός αποστολής βασικά στελέχη της ομάδας προκειμένου να πάρουν ανάσες.

Έτσι, παίκτες όπως οι Πινέδα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Άμραμπατ και ο τραυματίας Λιβάι Γκαρσία έμειναν στην Αθήνα για να πάρουν ανάσες και να είναι φρέσκοι στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί στις Σέρρες με ενδεκάδα παικτών που δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος, με κάποιους παίκτες της να έχουν την ευκαιρία να “ξεμπουκώσουν” και να έρθουν πιο κοντά στον πραγματικό τους ποδοσφαιρικό εαυτό. Εξυπακούεται πως στόχος της Ένωσης είναι μία ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν. Άλλωστε η νοοτροπία του νικητή παραμένει πάντοτε ίδια. Όποιοι και αν παίζουν. Η ΑΕΚ απλά οφείλει να κερδίσει και να επικυρώσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Στον αγώνα της Τετάρτης μια πιθανή ενδεκάδα του Αλμέιδα είναι ο Στάνκοβιτς στην εστία, στην άμυνα οι Ρότα, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ραντόνια, στα χαφ οι Γαλανόπουλος, Φράνσον, Τσούμπερ και Φερνάντες στις πλευρές με τον Μάνταλο και τον Φαν Βέερτ στην επίθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.