Αναστόπουλος: “Θα κριθεί στις μονομαχίες”

Ο Νίκος Αναστόπουλος επανέλαβε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ότι το Πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ αρχίζει τώρα

Ο Νίκος Αναστόπουλος επανέλαβε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ότι το Πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ αρχίζει τώρα, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που ακολουθεί προσθέτοντας ότι θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες.

Ο Αναστόπουλος αρχικά αναφέρθηκε στο τελευταίο εντός έδρας ματς με την Βέροια λέγοντας: “Αν και είχαμε δύσκολη εβδομάδα, όλοι οι παίκτες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και απέναντι σε μια σκληρή ομάδα που είχε αμυντικούς προσανατολισμούς πήραμε δίκαια τη νίκη. Η νίκη βοήθησε και στον τομέα της ψυχολογίας. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι εάν δεν είχαμε κερδίσει θα ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση για μας μετά τα όσα είχαν γίνει στο ματς με τα Γιάννενα. Όπως έχω ήδη πει, το Πρωτάθλημα αρχίζει τώρα για μας. Έχει μακρύ δρόμο ακόμη. Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Για τον ΟΦΗ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Σε κάθε αγώνα όλα εξαρτώνται πρώτα από την δική μας απόδοση. Εάν μέσα στο γήπεδο είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο, παρά μόνο το κακό αγωνιστικό εαυτό”.

Για το ματς με την Αναγέννηση είπε: “Το Σάββατο έχουμε ένα ακόμη δύσκολο αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η Καρδίτσα είναι ομάδα που κινδυνεύει και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας ο αγώνας. Πιστεύω ότι το ματς του Σαββάτου θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες. Το ευτύχημα είναι ότι ο μειώθηκε η ποινή του Μπερτίν και έχει τεθεί στη διάθεση της ομάδας μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε αγώνας που ακολουθεί δεν έχει επιστροφή”.

Τέλος, για την απόκτηση του Γαλανόπουλου, τόνισε: “Είμαστε συνεπείς σε ότι σας έχουμε πει για τα μεταγραφικά θέματα. Όταν ένας παίκτης θα έχει υπογράψει στην ομάδα μας τότε θα αναφερθεί το όνομα του. Αυτό έγινε και με την περίπτωση του Γαλανόπουλου. Είναι παίκτης που βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας και περιμένουμε να εκδοθεί το δελτίο του για να γνωρίζουμε εάν θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση της ομάδα μας. Θέλουμε να φέρουμε παίκτες που θα έχουν την ικανότητα να αγωνισθούν σε αρκετές θέσεις. Ο Γαλανόπουλος μας δίνει αυτή τη δυνατότητα”.

Κώστας Φόλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.