Νίκησε αλλά δεν πήρε το «εισιτήριο»

Μπορεί ο Πανσερραϊκός να νίκησε την Βέροια με 1-0 για την 34η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου.

Μπορεί ο Πανσερραϊκός να νίκησε την Βέροια με 1-0 για την 34η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου. Καλλονή και Πανσερραϊκός συγκέντρωσαν από 57 βαθμούς αλλά η ομάδα του Λουτσιάνο υπερτερούσε στην ισοβαθμία και άφησε τα «λιοντάρια» εκτός μάχης για την άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να κάνει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Γκούρτσα και τον Κοντό όμως η πολύ μέτρια εικόνα που είχαν δεν τους έδωσε το θεμιτό αποτέλεσμα και έτσι οδηγήθηκαν με την ισοπαλία στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η τύχη χαμογέλασε στα «λιοντάρια» αφού στο 49′ ο Καρασαλίδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με κοντινό σουτ, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ντα Κόστα. Οι φιλοξενούμενοι  προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά όσες ευκαιρίες και αν δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Καρασαλίδης, Τριανταφύλλου, Κόντος, Ανάκογλου, Σιάκκας, Γκούρτσας, Ντα Κόστα (72′ Γιαννόπουλος), Τσαούσης (80′ Γέσιτς).

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Καλί, Σαμαράς, Κανακούδης, Μπαργκάν, Ντιέ, Ολαϊτάν, Κάντι, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.