«Ήμαστε μία οικογένεια»

Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στη Βέροια ήταν το βασικό συστατικό της επιτυχίας της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, όπως δήλωσε ο αμυντικός της ομάδας, Νίκος Γεωργιάδης, στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6».

Το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στη Βέροια ήταν το βασικό συστατικό της επιτυχίας της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, όπως δήλωσε ο αμυντικός της ομάδας, Νίκος Γεωργιάδης, στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το πόσο αναμενόμενη ήταν η άνοδος το περασμένο καλοκαίρι: «Η αλήθεια είναι ότι ο σχεδιασμός ξεκίνησε με στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα αλλά πάντα κρατούσαμε χαμηλούς τόνους, παρά τα καλά αποτελέσματα. Πλέον, έχουμε ανέβει και τελικά εκπληρώθηκε ο στόχος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League».

Για τα μεγαλύτερα «όπλα» που σας έδωσαν την άνοδο: «Για εμένα, το μεγαλύτερο είναι η λέξη ομάδα. Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που φροντίζει το χόρτο στο γήπεδο μας, ήμαστε μια οικογένεια. Σίγουρα, υπήρξαν προβλήματα εσωτερικά, αγωνιστικά και μη αλλά τα ξεπερνούσαμε μόνοι μας. Δεν βάζαμε το εγώ μας πάνω από την ομάδα, και αυτό συντέλεσε κυρίως να πετύχουμε το στόχο μας».

Για την πορεία της Βέροιας στη μεγάλη κατηγορία τη νέα χρονιά: «Πιστεύω ότι η ομάδα έχει θέσει γερές βάσεις και το εννοώ. Σίγουρα, η Σούπερ Λίγκα είναι μια κατηγορία που έχει περισσότερη ποιότητα από αυτή που είμαστε τώρα αλλά δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε πολλές προσθήκες. Με 5-6 μεταγραφές θα είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε και τους στόχους που θα βάλουμε ενόψει της νέας περιόδου».

Για τα φυτώρια της Βέροιας: «Φυσικά και έχουμε νέα παιδιά που έρχονται από πίσω, και φέτος μας βοήθησε και αυτό το στοιχείο. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν φέτος σε μια δύσκολη κατηγορία θα βοηθήσουν και τους εαυτούς τους και την ομάδα στη συνέχεια».

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα της Football League ως τώρα: «Υπήρχαν ομάδες που όλοι λίγο πολύ ξέραμε ότι θα πρωταγωνιστούσαν. Εμείς, οι Σέρρες, η Λάρισα, ο Πανθρακικός ήταν τα φαβορί πριν από την έναρξη. Μερικές όμως είχαν τα προβλήματα τους, άλλες ήρθαν από τη Football League 2 πιο έτοιμες από ότι περιμέναμε και για αυτό έχουν γίνει μερικές διαφοροποιήσεις. Πάντως, μετά από ένα σημείο η Βέροια και ο Πανθρακικός δεν είχαμε αντίπαλο».

Για το πόσο «καθαρό» ήταν φέτος το Πρωτάθλημα: «Σίγουρα ήταν το πιο καθαρό σε όλα τα χρόνια που αγωνίζομαι στα γήπεδα και από πλευράς παραγόντων και από πλευράς διαιτησίας. Και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές νιώθαμε πιο ασφαλείς, τόσο εντός αγωνιστικών χώρων, όσο και εκτός».

Για τη συνέχεια της Βέροιας: «Θέλω να ελπίζω ότι κάθε χρόνο θα κάνουμε και ένα βήμα μπροστά, ωστόσο παραμένω και λίγο επιφυλακτικός, γιατί. ζούμε στην Ελλάδα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.