Κατάρ 2022: Περίπου 1.300 άτομα στη «μαύρη λίστα»

Οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας έχουν στη λίστα τους περίπου 1.300 ονόματα οπαδών, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί κατά το παρελθόν και οι οποίοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο Κατάρ.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, στους συγκεκριμένους οπαδούς θα απαγορευτεί η αναχώρηση για την αραβική χώρα. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι αφορούν κυρίως τις Αγγλία και Ουαλία, των οποίων οι ομάδες βρίσκονται στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι βρετανικές αρχές θέλουν να περιορίσουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν επεισόδια στο Κατάρ με πρωταγωνιστές Άγγλους ή Ουαλούς φιλάθλους. Για αυτό τον λόγο, πέρα από τη λίστα με τους καταδικασμένους, θα ελέγχονται και οι υπόλοιποι φίλαθλοι, που θα αναχωρήσουν από τις δυο χώρες για το Μουντιάλ.

Η Υπουργός Εσωτερικών, Σουέλα Μπρέιβερμαν δήλωσε: «Δε θα αφήσουμε τη συμπεριφορά μιας μειοψηφίας παραβατών να αμαυρώσει το συναρπαστικό τουρνουά που ακολουθεί. Η βία, η κακοποίηση και η αταξία δε γίνονται ανεκτές εδώ και αυτή η εγκληματική συμπεριφορά δε θα γίνει ανεκτή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ως εκ τούτου θα ακολουθήσουμε αυτή τη σταθερή προσέγγιση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.