Ουκρανία-Βοσνία 1-1: Απώλεια και για τις δύο (hls)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Λβιβ με τις Ουκρανία και Βοσνία να μένουν στο 1-1, αποτέλεσμα που ικανοποιεί τη Γαλλία, η οποία μπορεί να αυξήσει τη διαφορά ακόμα περισσότερο.

Η Ουκρανία ήθελε τη νίκη κόντρα στη Βοσνία στο Λβιβ για να αυξήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τους Βόσνιους (1-1) στο Λβιβ χάνοντας σημαντικό έδαφος για τη συνέχεια του 4ου ομίλου.

Οι Ουκρανοί ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους τελική στο 15′, όταν ο Στεπανένκο έκανε εξαιρετική κάθετη για τον Τσιγκάνκοφ, ο οποίος γύρισε παράλληλα για να σκοράρει ο Γιαρμολένκο με κοντινό πλασέ.

H Βοσνία δημιουργούσε τελικές αλλά δεν είχε ούτε ευστοχία, ούτε απειλή προς την εστία, καθώς οι 13 τελικές της μέχρι το γκολ ήταν εκτός.

Μόνο το γκολ ήταν εντός εστίας και για την ακρίβεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Πιατόφ χάρη στην προσπάθεια του κεντρικού αμυντικού, Ανέλ Αχμεντχόντζιτς.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Φινλανδία κέρδισε στην Αστάνα 2-0 το Καζακστάν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τέμου Πούκι, ο οποίος σκόραρε στην εκπνοή του πρώτου μέρους και στην έναρξη του δεύτερου.

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα η βαθμολογία του 4ου ομίλου έχει διαμορφωθεί ως εξής

  1. Γαλλία 12 (6)
  2. Ουκρανία 9 (7)
  3. Φινλανδία 8 (7)
  4. Βοσνία 7 (6)
  5. Καζακστάν 3 (7)

Οι συνθέσεις:
Ουκρανία: Πιατόφ – Ζαμπάρνι, Κρίβτσοφ, Ματβιένκο – Τιμτσίκ, Στεπανένκο, Σαπαρένκο, Σομπόλ – Γιαρμολένκο, Τσιγκάνκοφ – Γιάρεμτσουκ.
Βοσνία: Σεχίτς – Στεβάνοβιτς, Χατζικαντούνιτς, Αχμεντχόντζιτς, Τσίβιτς – Χατζιαχμέτοβιτς, Νάλιτς, Κολάζινατς – Γκόγιακ, Τζέκο, Πρέβλιακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.