Σοβαρές καταγγελίες από τον Ρέντναπ

Ο Χάρι Ρέντναπ έχει προκαλέσει νέα προβλήματα στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, μέσω των όσων αποκάλυψε.

Ο Χάρι Ρέντναπ έχει προκαλέσει νέα προβλήματα στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ, μέσω των όσων αποκάλυψε. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος τεχνικός τόνισε πως υπάρχουν παίκτες της εθνικής, οι οποίοι είχαν ζητήσει να απαλλαγούν από τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Ρέντναπ τόνισε πως αυτό έγινε όταν ήταν προπονητής της Τότεναμ.


Χαρακτηριστικά, ο Ρέντναπ είπε: «Έρχονταν 10 μέρες πριν τους αγώνες και μου έλεγαν να τους βγάλω από το παιχνίδι, δεν θέλω να παίξω εκείνο το παιχνίδι. Έτσι γινόταν. Εγώ τους έλεγα ότι έπρεπε να θέλουν να παίζουν για την χώρα τους. Μου απαντούσαν πως είτε η γυναίκα τους γεννούσε είτε άλλες δικαιολογίες, οπότε αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι. Και πιστεύω ότι πρόκειται να χειροτερέψει».


Στη συνέχεια, ο προπονητής της ΚΠΡ υπογράμμισε: «Το θέμα με τους Άγγλους παίκτες είναι ότι κερδίζουν πολλά χρήματα από τους συλλόγους τους, παίζουν στο Champions League και αναρωτιούνται αν χρειάζεται να πάνε».  


Στον Ρέντναπ απάντησε ο αρχηγός των «λιονταριών», Στίβεν Τζέραρντ τονίζοντας: «Αν δεν πει ονόματα δεν θα μπορέσω να απαντήσω. Αν ισχύει, είναι αηδιαστικό. Για εμένα, αν ένας παίκτης δεν θέλει, τότε δεν αξίζει να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποιοι είναι; Ονόμασε τους. Είναι ο Άαρον Λένον, ο Κάιλ Γουόκερ, ο Αντρός Τάουνσεντ; Ποιος δεν ξέρω, ποιους εννοεί; Πέντε χρόνια πριν, δέκα; Αν υπάρχει έστω ένας παίκτης θα πρέπει να ντρέπεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.