Όρθια στο “Ολντ Τράφορντ” η Τσέλσι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 για τους "8" του κυπέλλου Αγγλίας, με τους "κόκκινους διάβολους" να σπαταλούν προβάδισμα δύο τερμάτων και την πρόκριση να κρίνεται πλέον σε επαναληπτικό στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 για τους “8” του κυπέλλου Αγγλίας, με τους “κόκκινους διάβολους” να σπαταλούν προβάδισμα δύο τερμάτων και την πρόκριση να κρίνεται πλέον σε επαναληπτικό στο “Στάμφορντ Μπριτζ”.

Τα γκολ των Ερνάντες και Ρούνεϊ στο 5′ και το 11′ αντίστοιχα έδωσαν σαφέστατο προβάδισμα από πολύ νωρίς στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που προερχόταν απ’ την ήττα από τη Ρεάλ και τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τσέλσι, ωστόσο, που μεσοβδόμαδα έχασε επίσης, 1-0 από τη Στεάουα για το Γιουρόπα Λιγκ, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Η επιλογή του Μπενίτεθ να αντικαταστήσει τον Μόουζες με τον Αζάρ στο 52′ αποδείχθηκε “χρυσή”. Ο Βέλγος ήταν αυτός που μείωσε για τους Λονδρέζους στο 59′ κι ο Ραμίρες στο 69′ αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Φέρντιναντ, Εβρά, Έβανς, Ράφαελ, Κάρικ, Νάνι (45’+2′ Βαλέντσια), Κλέβερλι, Ρούνεϊ, Καγκάβα (76′ Γουέλμπεκ), Ερνάντες (63′ Φαν Πέρσι)

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Λάμπαρντ (52′ Μίκελ), Ραμίρες, Μόουζες (52’Αζάρ), Όσκαρ, Μπα (77′ Τόρες), Μάτα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.