Χάμιλτον: «Όταν δεν κερδίζουμε, πρέπει να αλλάζουμε οπτική»

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για την τελευταία του σεζόν στη Mercedes, επιβεβαίωσε πως από του χρόνου θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της Ferrari και έθεσε εξ’ αρχής πολύ υψηλούς στόχους.

Ο Βρετανός πιλότος της Formula 1, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CBS, εξέφρασε την αγάπη του για τη Mercedes, μίλησε για τους λόγους αποχώρησης του και δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει στους τίτλους.

«Είναι πιθανότατα η πιο οδυνηρή περίοδος αυτή, τώρα. Νομίζω πως όλοι στην ομάδα θέλουμε [η φετινή] να είναι μια φανταστική χρονιά. Όλοι έχουν εργαστεί σκληρά στο εργοστάσιο, όπως ποτέ άλλοτε.

Για μένα, αυτό το ταξίδι ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικό. Έχω τόση πολλή αγάπη για αυτή την ομάδα. Δεν φεύγω διότι είμαι δυσαρεστημένος, ούτε επειδή υπάρχουν θέματα στις σχέσεις μας. Η Mercedes με υποστήριξε από τότε που ήμουν 13 ετών.

Λατρεύω την εταιρεία, λατρεύω τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι που είδα σε αυτή την ομάδα με υποστήριξαν στα καλά και στα άσχημα. Οπότε είναι σίγουρα μια δύσκολη μετάβαση αυτή», δήλωσε αρχικά ο Λιούις Χάμιλτον.

Για τους λόγους της αποχώρησής του από το Μπράκλεϊ, τόνισε: «Υπάρχουμε για να κερδίζουμε. Όταν δεν κερδίζουμε, η οπτική μας πρέπει να αλλάζει, και μετά όλα έχουν να κάνουν με την προσπάθεια και τη βελτίωση. Είναι θέμα να έρχονται όλα και να δένουν.

Πώς μπορούμε να κάνουμε βελτιώσεις; Πώς θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε; Και μετά θα πρέπει να τους κινητοποιείς όλους. Απολαμβάνω πολύ αυτή την εμπειρία. Αλλά μετά από τρία χρόνια, είπα στον εαυτό μου ‘αρκετά, ας ανακτήσουμε αυτό που μας ανήκει».

Όσο για τη μετακίνηση του στη Ferrari, αρκέστηκε να σχολιάσει: «Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή διότι θέλω να κερδίσω τον όγδοο τίτλο, ή τουλάχιστον να παλέψω για αυτό τον στόχο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.