Ντε Μπουρ: «Χρειάζεται υπομονή ο Μπαζούρ»

Με προσοχή πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του ο Ρίτσεντλι Μπαζούρ, σύμφωνα με τον προπονητή του στον Αγιαξ Φρανκ Ντε Μπουρ.

Με προσοχή πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του ο Ρίτσεντλι Μπαζούρ, σύμφωνα με τον προπονητή του στον Αγιαξ Φρανκ Ντε Μπουρ.
 
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της πρώτης για να συζητήσει πιθανή μεταγραφή του.
 
Ωστόσο, το συμβόλαιό του με τον «Αίαντα» λήγει το 2020 και ο ίδιος δήλωσε πριν από μερικές μέρες ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος εκεί.
 
«Μπορείς πάντα να πεις όχι στην Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Όλα όμως έχουν να κάνουν με την προοπτική που υπάρχει στον σύλλογο που πρόκειται να πάει κανείς. Αν πρόκειται να παίζει κάθε εβδομάδα, τότε εγώ στη θέση του, θα έκανα το βήμα», ανέφερε ο Ντε Μπουρ.
 
«Αν όμως επρόκειτο να ζήσω ένα σενάριο τύπου Μάρκο Φαν Χίνκελ, ο οποίος πήγε στην Τσέλσι αλλά επέστρεψε, τότε θα έμενα εκεί που είμαι. Χαίρομαι επειδή ο Μπαζούρ μου είπε ότι πλέον είναι επικεντρωμένος στον Αγιαξ και στα ματς που έρχονται. Πριν τον απασχολούσαν εξωαγωνιστικά θέματα», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.