“Νόμος” Φαν Πέρσι (video)

Με γκολ του αρχηγού της, Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο 87ο λεπτό, η Φέγενορντ επικράτησε δύσκολα 1-0 της Ουτρέχτης στο "Ντε Κάιπ" και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κορυφή της Eredivisie.

Με γκολ του αρχηγού της, Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο 87ο λεπτό, η Φέγενορντ επικράτησε δύσκολα 1-0 της Ουτρέχτης στο “Ντε Κάιπ” και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κορυφή της Eredivisie. 

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και αρκετές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Φαν Πέρσι, ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσει την εστία του Γένσεν. 

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ουτρέχτης, ο 70χρονος Ντικ Άντβοκατ άλλαξε τον σχηματισμό της ομάδας του σε 4-3-3, παρέταξε ένα σύνολο αισθητά βελτιωμένο στο αμυντικό κομμάτι και έβαλε …δύσκολα στον προπονητή της Φέγενορντ και “μαθητή” του, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ. Όμως η Φέγενορντ βρήκε τον τρόπο για να λύσει τον “γόρδιο δεσμό’ της άμυνας των φιλοξενούμενων και στο 87ο λεπτό πέτυχε το γκολ νίκης. 

Με υπέροχη ενέργεια, ο Μπερχάους βρήκε τον Σεν Τζάστ στη μεγάλη περιοχή, ο δεξιός οπισθοφύλακας της Φέγενορντ έβγαλε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Φαν Πέρσι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ουτρέχτης. 

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΟΥΤΡΕΧΤ 1-0 

Διαιτητής: Ντένις Χίγκλερ 
Σκόρερ: 87′ Φαν Πέρσι

Φέγενορντ (Φαν Μπρόνκχορστ): Μπίλοου, Μαλάσια, Χέιντεν, Σεν Τζαστ, Μποτέχιν, Βιλένα, Κλάσι, Τόορνστρα (62′ Γιόργκεσεν), Μπέρχαους, Λάρσον, Φαν Πέρσι (89′ Ταπία)

Ουτρέχτη (Αντβοκατ): Γένσεν, Γιάνσεν, Γκουβάρα, Κλέιμπερ, Λετσχερτ, Φαν Όφερεμ, Γκαβορί (88′ Γκέρτλερ), Γκούσταφσον, Κερκ, Ντέσερς (71′ Φενέμα(, Τανάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.