Ρόμπεν: Γύρισε στα γήπεδα και την Χρόνινγκεν (vid)

Ο Άριεν Ρόμπεν μετά από ένα χρόνο αποχής, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και στη Χρόνινγκεν από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Άριεν Ρόμπεν μετά από ένα χρόνο αποχής,  επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και στη Χρόνινγκεν από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Ο 36χρονος Ολλανδός έλειψε ένα χρόνο από το ποδόσφαιρο, όταν αποσύρθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου, όμως δεν άντεξε μακριά από τα γήπεδα και γυρίζει στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Ρόμπεν έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Χρόνινγκεν και φόρεσε τη φανέλα της για δύο χρόνια (2000 ως το 2002). Αργότερα πήρε μεταγραφή στο Αϊντχόφεν και την PSV για να ακολουθήσει μια σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου. Αύριο, Κυριακή (28/6), θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του στον σύλλογο.

”Ήμουν 12 χρονών όταν ξεκίνησα να παίζω στην ακαδημία της Χρόνινχεν και έκανα το ντεμπούτο μου απέναντι στη Φέγενορντ σε ηλικία 16 ετών, πριν πάρω μεταγραφή για την Αϊντχόφεν δύο χρόνια αργότερα. Μετά από μια πανέμορφη περιπέτεια 18 ετών στην καριέρα μου, επιστρέφουμε σπίτι. Πίσω στην Χρόνινχεν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.