Αλκμάαρ – Αϊντχόφεν 0-4: Καταιγιστική στο “ντέρμπι”


Με άκρως επιβλητική εμφάνιση η PSV διέυλσε την Αλκμάαρ σ’ ένα παιχνίδι που πριν την έναρξη του ήταν “ντέρμπι”. Η PSV δεν είναι απλά ότι σκόραρε 4 γκολ και δεν δέχτηκε κανένα, είναι ότι έκανε τουλάχιστον 5 ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσε να έχει σκορ που θα έγραφε ιστορία.

Μόλις στο 3ο λεπτό έχασε την πρώτη της ευκαιρία για γκολ με τον Ντεστ και τον Σαϊμπάρι, όμως στο 8ο λεπτό και μετά από παρέμβαση του VAR ο διαιτηής έδωσε πέναλτι σε ανατοπή του Ντεστ από τον Βερούλστ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λουκ ντε Γιόνγκ ο οποίος έκανε το 1-0 στο 9′. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε και δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους με καταπληκτικό συνδυασμό του Σαϊμπάρι με τον ντε Γιόνγκ ο οποίος με τακουνάκι βρήκε και πάλι τον Μαροκινό ο οποίος με πλασέ από το πέναλτι περίπου έκανε το 2-0. Το εφιαλτικό τέταρτο, περίπου, του πρώτο ημιχρόνου, έφυγε και με τρίτο γκολ για την PSV, με κούρσα 40 μέτρων του Ντεστ που δεν έκανε καν κίνηση κάποιος να πάει να του κάνει έστω ένα φάουλ έφταστε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0.

Από το γκολ και μετά η Αϊντχόφεν έκανε τουλάχιστον πέντε ευκαιρίες για γκολ με τους ντε Γιονγκ, Σαϊμπάρι, Μπακαγιόκο, Τιλ και Ντεστ να εκτελούν από πάντου αλλά η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ ή να αποκρούει ο Βερούλστ.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι η PSV πίεζε ασταμάτητα και κατάφερε να σκοράρει και τέταρτο τέρμα στο 57ο λεπτό, ύστερα από πολύ ωραία σέντρα του Τίλμαν και κεφαλιά του Λουκ ντε Γιόνγκ. Η μία και μοναδική ευκαρία για τους γηπεδούχους ήρθε από καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Παυλίδη που έδωσε μισό γκολ στον ντε Βιτ ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε αφού τον πρόλαβαν οι αμτνικοί και παραχώρησαν κόρνερ. Στο 80′ είχε κι άλλη ευκαιρία για γκολ η Αϊντχόφεν με κεραυνό του Βανάνχολτ που πέρασε ελάχιστα άουτ, όπως και το ωραίο γυριστό του Πέπι στο 90+1 που ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Βερούλστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.