Φέγενορντ – Φόλενταμ 3-1: Από θρίλερ… πάρτι στο φινάλε (video)

H Φέγενορντ πανηγύρισε τη νίκη 3-1 επί της Φόλενταμ για τη 15η αγωνιστική της Eredivisie με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!

Η Φέγενορντ μετά την ήττα απ’ την PSV στο Ντε Κάιπ ήθελε να επιστρέψει άμεσα και εμφατικά στις νίκες. Η ουραγός Φόλενταμ στάθηκε απέναντι της για τη 15η αγωνιστική της Eredivisie και φάνηκε πως θα είναι το ιδανικό “θύμα”, ωστόσο το σενάριο του ματς ήταν διαφορετικό. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-1, αλλά με πολύ πιο δύσκολο τρόπο, απ’ ό,τι μαρτυρά το τελικό σκορ. Ο Κιντέν Τιμπέρ άνοιξε το σκορ στο 13′ για τη Φέγενορντ και όλα έδειξαν πως η ομάδα του Άρνε Σλοτ θα είχε ένα εύκολο βράδυ.

Η Φόλενταμ έπαιξε με άκρως αμυντικούς προσανατολισμούς και βρήκε ένα γκολ στο 31′ με τον Ζίιφουκ, από λάθος του Νταβίντ Χάντσκο, στο κέντρο της άμυνας της Φέγενορντ. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η αφόρητη πίεση από πλευράς γηπεδούχων, ωστόσο η πολυπρόσωπη άμυνα της Φόλενταμ, δεν επέτρεψε τη δημιουργία επικίνδυνων στιγμών μπροστά απ΄την εστία του Μπάκχαους.

Στις καθυστερήσεις ήρθε το καθοροστικό γκολ απ’ τον Σαντιάγκο Χιμένες, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 2-1, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο ταχύτατος Παισάο, σημείωσε το τελικό 3-1 σε κενή εστία. Ο τερματοφύλακας της Φόλενταμ είχε βρεθεί στην επίθεση για να απειλήσει σε στατική φάση και δεν κατάφερε να επιστρέψει εγκαίρως. Η νίκη έφερε τη Φέγενορντ στους 25 βαθμούς, 10 πίσω απ΄την πρωτοπόρο PSV, τελευταία με 8 πόντους (όσους έχει και η Φίτεσε), μένει η Φόλενταμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.