ΑΕΚ: Οι δύο Ολλανδικές ομάδες που μιλούν με Άμραμπατ (pics)

Ο Νόρντιν Άμραμπατ δεν θα συνεχίσει όπως φαίνεται στην ΑΕΚ με τον Μαροκινό να είναι σε συζητήσεις με δύο ομάδες στην Ολλανδία.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ προ ημερών αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία και την Πέμπτη υπήρξαν tweets που αποκάλυψαν τις δύο από τις τέσσερις ομάδες που προσέγγισαν τον Μαροκινό άσο που ακόμα τυπικά ανήκει στην ΑΕΚ.

Χέρενφεϊν και Τσβόλε όπως αναφέρουν οι Ολλανδοί είναι οι δύο ομάδες που έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή με τον 36χρονο Μαροκινό επιθετικό, ο οποίος θέλει να επιστρέψει για οικογενειακούς λόγους στην Ολλανδία από την οποία απέχει εδώ και 12.5 χρόνια.

“Η Χέρενφεϊν είχε πρόσφατα μια συνομιλία με τον Άμραμπατ, ωστόσο ο Μαροκινός δεν είναι η βασική προτεραιότητα για τον σύλλογο, αλλά θεωρείται ως μια ενδιαφέρουσα επιλογή” αναφέρει το παρακάτω tweet.

Εκτός της Χέρενφεϊν, στο παιχνίδι για την απόκτηση του Άμραμπατ βρίσκεται και η Τσβόλε η οποία έχει στο στόχαστρό της τον Μαροκινό θέλοντας να ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες. Εκτός του άσου της ΑΕΚ στην ατζέντα της βρίσκονται παίκτες όπως οι Ντιέμερς και Ναμλί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.