ΑΕΛ: “Βυσσινί θύελλα” και στο ποδόσφαιρο γυναικών


Στην επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΛ, η διοίκηση των “βυσσινί” έκανε μια ευχάριστη έκπληξη στον κόσμο της θεσσαλικής ομάδας. Τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία κέρδισε με… συνοπτικές διαδικασίες δύο ανόδους, έφτασε στην Α Κατηγορία και άρχισε να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο γυναικών!

Η ΑΕΛ είναι μια από τις “δυνάμεις” του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας, έφτασε μέχρι και την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, μετρά έξι συνεχόμενες παρουσίες στην κορυφαία κατηγορία και τη φετινή σεζόν συμμετείχε στα πλέι οφ στην έκτη θέση της κατάταξης.

Με τη στήριξη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και του κόσμου, οι “βυσσινί” εκπροσωπούν επάξια τη Λάρισα στο γυναικείο ποδόσφαιρο και δεν έχουν σταματήσει να ονειρεύονται…

Ο προπονητής

Ο 37χρονος Βασίλης Πάνος καθοδήγησε την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα και παρά το χαμηλό μπάτζετ, κατάφερε να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο στην Α Κατηγορία.

Το αστέρι

Αν και αμυντικό χαφ, η Έφη Κοντού αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ της ΑΕΛ στην Α Κατηγορία (μαζί με την Σάσα Στρουμπέλοβα) και ήταν η παίκτρια που έκανε τη διαφορά στις “βυσσινί”.

Το ταλέντο

Η 19χρονη Ναταλία Στυμονιάρη ήταν η καλύτερη εκπρόσωπος της νέας γενιάς στη φετινή ΑΕΛ και με τα τρία γκολ που σημείωσε στο πρωτάθλημα, έκανε αισθητή την παρουσία της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.