Στους “4” η Μπιλμπάο

Ένα βήμα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας βρίσκεται η Μπιλμπάο, που νίκησε για δεύτερη φορά τη Μαγιόρκα και προκρίθηκε στους "4" της διοργάνωσης.

Ένα βήμα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας βρίσκεται η Μπιλμπάο, που νίκησε για δεύτερη φορά τη Μαγιόρκα και προκρίθηκε στους “4” της διοργάνωσης. Το 1-0 ήταν αρκετό για τους Βάσκους, οι οποίοι καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της μεγάλης φετινής έκπληξης, Μιραντές.

Η Μαγιόρκα δεν έδειξε διάθεση για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και η αλήθεια είναι ότι το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 76′ και ήταν αυτογκόλ για… χάιλαϊτ. Ο Ραμίς γύρισε την μπάλα στον Καλαταγιούδ, αλλά αυτή χτύπησε σε λακούβα και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, οι οποίοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσίκο στο 90′.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Καλαταγιούδ, Ραμίς, Τσίκο, Θενδρός (68′ Κάστρο), Τισόνε, Ζοάο Βίκτορ (57′ Μαρτί), Περέιρα, Μπίγας, Άλφαρο (57′ Βίκτορ), Χέμεντ, Χιμένεθ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε, Μαρτίνεθ, Σουσαέτα, Ιτουράσπε, Ερέρα (63′ Πέρεθ), Γιορέντε (85′ Σαν Χοσέ), Μουνιαΐν (39′ Τοκέρο), Ντε Μάρκος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.