Ντούνγκα: “Θα ξεπεράσουμε την απουσία του Νεϊμάρ”

Ο Κάρλος Ντούνγκα υπογράμμισε πως θα προσπαθήσει να βρει τον τρόπο, με τον οποίο θα καλύψει την απουσία του Νεϊμάρ, από την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στο Εκουαδόρ.

Ο Κάρλος Ντούνγκα υπογράμμισε πως θα προσπαθήσει να βρει τον τρόπο, με τον οποίο θα καλύψει την απουσία του Νεϊμάρ, από την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στο Εκουαδόρ. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την απουσία του επιθετικού της Μπαρτσελόνα, από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως φάνηκε αισιόδοξος, πως η ομάδα του θα καταφέρει να βρει λύση.

Αρχικά, ο Ντούνγκα τόνισε: “Θα σκεφτώ από αύριο (σήμερα) πως θα παίξουμε χωρίς τον Νεϊμάρ στο επόμενο παιχνίδι. Ασφαλώς και είναι απώλεια και θα θέλαμε να τον έχουμε μαζί μας, όμως έχουμε ένα καλό σύνολο και θα πρέπει να βρούμε λύση. Θα βρούμε τρόπο να το ξεπεράσουμε”.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της “σελεσάο” δήλωσε για τα επεισόδια μεταξύ των παικτών στο φινάλε της αναμέτρησης: “Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει και θα πρέπει να δω τις φωτογραφίες και τα βίντεο για ν’ αντιληφθώ γιατί ξέσπασε αυτός ο χαμός. Δυστυχώς και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο ρέφερι δεν ήξερε πως να διαχειριστεί ορισμένες φάσεις και άφησε πολλές φορές το σκληρό παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.