Με… τρέλα η Βενεζουέλα!

Η Βενεζουέλα νίκησε 2-1 την Χιλή και πανηγυρίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της την είσοδό της στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα!

Η Βενεζουέλα νίκησε 2-1 την Χιλή και πανηγυρίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της την είσοδό της στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα!

Η ομάδα του Σέζαρ Φαρίας ήταν άψογα στημένη στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από μία στημένη φάση, ο Βιζκαρόντο με κεφαλιά στο 35ο λεπτό άνοιξε το σκορ, μεταφέροντας όλο το βάρος του άγχους πάνω στη Χιλή.

Παρά το γεγονός αυτό η Χιλη αντέδρασε στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό ο Ίσλα έπιασε την κεφαλιά και οι αμυντικοί της Βενεζουέλας απομάκρυναν πάνω στη γραμμή! Στην επαναφορά ο Σουάζο έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι! Τρία λεπτά αργότερα το δυνατό σουτ του Βαλντίβια κατέληξε και πάλι στο δοκάρι της Βενεζουέλας! Η πίεση της Χιλής βρήκε ανταπόκριση στο 71′ όταν ο Σουάσο από κοντά με σουτ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Ωστόσο η Βενεζουέλα αποδείχτηκε εφτάψυχη… Στο 82ο λεπτό, μετά από στημένη φάση και πάλι, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα καθώς ο Σίσερο με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν με δέκα παίκτες το παιχνίδι, καθώς ο Μεντέλ στο 84 δέχτηκε τη κόκκινη κάρτα, όπως και ο Ροντόν στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Χιλή (Κλαούντιο Μπόργκι): Μπράβο, Κοντρέρας, Πόνσε, Χάρα (61΄Παρέδες), Ίσλα, Μέντελ, Καρμόνα (46΄Βαλβίδια), Βιντάλ, Χιμένες, Σάντσες, Σουάσο

Βενεζουέλα (Σέζαρ Φαρίας): Βέγκα,Ροζάλες, Περόζο, Βισκαρόντο, Τσίτσερο, Ρινκόν, Λούκενα, Γκονζάλεζ (90΄Μορένο), Αράνγκο, Μικού(60΄Ροντόν), Μαλντονάντο (64΄Σέιχας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.