Μπόχουμ – Χάιντενχαϊμ 1-1: Σημαντικός βαθμός στη μάχη της παραμονής (highlights)

Η Μπόχουμ άξιζε κάτι παραπάνω απέναντι στη Χάιντενχαϊμ, όμως όπως εξελίχθηκε το ματς, μπορεί να νιώθει και ικανοποιημένη.

Η Μπόχουμ ήταν καλύτερη από τη Χάιντενχαϊμ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, είχε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ, όμως μετά το αυτογκόλ του Σλότερμπεγκ βρέθηκε να κυνηγά για να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό!

Με νέο προπονητή τον Χάικο Μπούτσερ, οι γηπεδούχοι, έδειξαν καλό πρόσωπο και θα μπορούσαν να πάρουν σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπόχουμ ήταν αυτή που απείλησε σε περισσότερες περιπτώσεις έδειξε πάθος για να φτάσει στο γκολ χωρίς όμως να το πετύχει. Ο Μπερνάρντο απείλησε στο 28 και μερικά λεπτά αργότερα ο Στέγκερ. Ευκαιρίες υπήρχαν και νωρίτερα, όχι όμως ικανές για να νικηθεί ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η Χάιντενχαϊμ, σε τρία λεπτά δημιούργησε ισάριθμες καλές ευκαιρίες με Κλάιντινστ, Σέσα και Μπέστε, με τον τελευταίο να σκοράρει αλλά το γκολ να ακυρώνεται μετά από έλεγχο του VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπόχουμ δημιούργησε τέσσερις καλές ευκαιρίες με τον Ασάνο από το 54 έως το 61 έχοντας μάλιστα και δοκάρι! Ο Ιάπωνας σκόραρε στο 63, όμως μετά από έλεγχο του βίντεο από τον διαιτητή, το γκολ ακυρώθηκε καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Μάινκα.

Στο 81 ενώ η Μπόχουμ είχε τον έλεγχο οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και μετά από σέντρα του Τραορέ ο Σλότερμπεγκ στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Ο ίδιος παίκτης ωστόσο σκόραρε με κεφαλιά στο 90 για να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Μπόχουμ

Μπόχουμ: Ρίμαν, Πάσλακ, Μάσοβιτς, Σλότερμπεγκ, Μπερνάρντο, Μπέρο(72΄Ντάσνερ), Λοσιλά, Στέγκερ, Όστερχάγκε(83΄Πασιένσια), Χόφμαν(72΄Μπροσίνσκι), Ασάνο(83΄Βίτεκ)

Χάιντενχαϊμ: Μούλερ, Φέρενμπαχ, Γκίμπερ, Μάινκα, Τραορε, Μπέστε(89΄Μπους), Σέσα(72΄Πίρινγκερ), Μαλόνι, Σέπνερ, Ντίνκσι(91 Τόιερκάουφ), Κλάιντινστ(96΄Τομάλα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.