Μπόχουμ-Χόφενχαϊμ 2-0: Η νίκη ήρθε από τον πάγκο! (hls)

Δύο από τις αλλαγές του Ράις οδήγησαν την Μπόχουμ στην τέταρτη νίκη της σεζόν επί της ανούσιας Χόφενχαϊμ.

Πάντοβιτς και Νοβότνι πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο του “Ρουρστάντιον” ως αλλαγές στο δεύτερο μέρος κι έδωσαν τη νίκη στην Μπόχουμ, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Χόφενχαϊμ και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία το πρώτο ημίχρονο δεν είχε δράση, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες με σπουδαιότερη όλων ένα τετ-α-τετ του Μπεμπού με τον Ρίμαν στο 19′, με τον Τογκολέζο να αστοχεί. 

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν δημιουργία, απείλησαν στο 36′ μετά από λάθος στην άμυνα της Χόφενχαϊμ, ο Μπλουμ δεν κατάφερε να σημαδέψει εστία από πλεονεκτική θέση, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 0-0.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια διαφορετική ιστορία, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ, αλλά ο Ρίμαν είχε την απάντηση στο μακρινό σουτ του Γκρίλιτς.

Στο 66′ ύστερα από σέντρα του Πάντοβιτς ο Νοβότνι (αμφότεροι ήρθαν από τον πάγκο) άνοιξε το σκορ, το γκολ αρχικώς ακυρώθηκε για όφσαϊντ, όμως μέσω VAR κατακυρώθηκε.

Στο 73′ ο Νοβότνι κέρδισε πέναλτι ύστερα από λάθος του Γκρίλιτς που τον απώθησε εντός μεγάλης περιοχής, όμως ο τερματοφύλακας Ρίμαν που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα άουτ. 

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, κι ενώ όλη η Χόφενχαϊμ, ακόμη κι ο γκολκίπερ της, έχει προωθηθεί για ένα κόρνερ, ο Πάντοβιτς σημείωσε το τελικό 2-0 εκτελώντας πίσω από το κέντρο του γηπέδου σε κενή εστία!

Μπόχουμ (4-5-1): Ρίμαν, Σταφυλίδης (76′ Γκαμπόα), Μάσοβιτς, Λαμπρόπουλος, Σοάρες, Ασάνο, Λέβεν, Λοσιγιά (αρχ.), Ρέτσμπετσαϊ (64′ Πάντοβιτς), Μπλουμ (39′ Χόλτμαν), Πόλτερ (64′ Νοβότνι)

Προπονητής: Τόμας Ράις

Χόφενχαϊμ (3-5-2): Μπάουμαν (αρχ.), Πος (64′ Ρίτσαρντς), Γκρίλιτς, Φογκτ, Ακπογκούμα (79′ Νταμπούρ), Ρούντι, Μπάουμγκαρτνερ (60′ Ρουτέρ), Στίλερ, Σκοβ (60′ Ράουμ), Κράμαριτς, Μπεμπού 

Προπονητής: Σεμπάστιαν Χένες

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.