Χάινκες: «Η Μπάγερν μπορεί να σκοράρει και στο Καμπ Νου»

Δεδομένη θεωρεί την πρόκριση της Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Γιουπ Χάινκες, μετά το εμφατικό 4-0 της περασμένης Τρίτης στο Μόναχο επί της Μπαρτσελόνα.

Δεδομένη θεωρεί την πρόκριση της Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Γιουπ Χάινκες, μετά το εμφατικό 4-0 της περασμένης Τρίτης στο Μόναχο επί της Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής των Βαυαρών μπορεί να μην το είπε ξεκάθαρα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τους Καταλανούς στο «Καμπ Νου», ωστόσο, είναι βέβαιος ότι η ομάδα του μπορεί να σκοράρει και μέσα στο «σπίτι» των «μπλαουγκράνα».

«Η φιλοσοφία μας επάνω στο ποδόσφαιρο είναι αυτή πάνω στην οποία στηριζόμαστε. Αυτή τη σεζόν έχουμε αποδείξει ότι η Μπάγερν είναι μια θαυμάσια ομάδα που παίζει υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο», τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ αύριο το βράδυ στο Καμπ Νου. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πολύ το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Μετά από αυτόν μπορούμε να αξιολογήσουμε κάποια πράγματα αλλά δεν μπορούμε να πούμε ποια ομάδα είναι καλύτερη».

Είπε ακόμη ο τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας:

«Η Μπαρτσελόνα έχει παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου για πολλά χρόνια. Η Μπάγερν αυτό που θέλει να αποδείξει είναι πως το αποτέλεσμα του αγώνα του Μονάχου δεν ήταν απλώς μια φωτοβολίδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.