Με Χούντελααρ στο -4

Με δύο γκολ του Κλας Γιαν Χούντελααρ και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο βασικό, η Σάλκε νίκησε 2-1 το Αμβούργο εκτός έδρας και μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Με δύο γκολ του Κλας Γιαν Χούντελααρ και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο βασικό, η Σάλκε νίκησε 2-1 το Αμβούργο εκτός έδρας και μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή της Μπουντεσλίγκα. Ο Ολλανδός επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Χούντελααρ άνοιξε το σκορ στο 13′ και το. έκλεισε στο 73′, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Γκελζενκίρχεν. Για το Αμβούργο, το οποίο παρέμεινε στην τελευταία θέση ισόβαθμο με τη νεοφώτιστη Άουγκσμπουργκ, ισοφάρισε προσωρινά ο Πέτριτς στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Βέστερμαν, Αόγκο, Ραΐκοβιτς, Μπρούμα, Τέσε (84′ Μπεργκ), Ρινκόν, Τέρε, Λαμ (74′ Καστελέν), Γκερέρο (65′ Σον), Πέτριτς

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Μέτσελντερ, Φουχς, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Χουράδο (89′ Μαρικά), Χόλτμπι (55′ Τζόουνς), Χέγκερ, Ραούλ, Χούντελααρ, Φαρφάν (46′ Ντράξλερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.