Τζόλης: «Καυτός» εν όψει Εθνικής

Μια σεζόν όνειρο για τον Χρήστο Τζόλη, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο Χρήστος Τζόλης, συνεχίζει ακάθεκτος την εφετινή χρονιά να αποδεικνύει ότι το βήμα στην Bundesliga 2 και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ήταν αυτό που χρειαζόταν για να αναγεννήσει την καριέρα του!

H κλήση του στα επερχόμενα παιχνίδια της «γαλανόλευκης» από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκουστάβο Πογέτ μόνο τυχαία δεν είναι, με τον ίδιο να έρχεται… καυτός εν όψει των playoffs για την πρόκριση στο EURO 2024. O 22χρονος επιθετικός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, αφού στην αναμέτρηση εναντίον της Όσναμπρικ (0-4), σκόραρε μία φορά και μοίρασε τα επόμενο δύο τέρματα.

Αυτά που κάνει εντός αγωνιστικού χώρου δε γινόταν να περάσουν απαρατήρητα! Σε 24 παιχνίδια που έχει αρχίσει βασικός σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 17 γκολ. Είναι δεύτερος στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ στην Bundesliga 2. Έχει επτά ασίστ και είναι δεύτερος στον πίνακα με τους συμμετέχοντες σε γκολ, ενώ έχει δημιουργήσει και 36 ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Έχει οδηγήσει την ομάδα του στα ημιτελικά του Γερμανικού κυπέλλου και βρίσκονται στην τρίτη θέση παλεύοντας για την άνοδο. Μάλιστα στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχει έξι γκολ και τρεις ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.