Μπος: «Συμβαίνουν αυτά…»

Να αφήσει πίσω του τις περιπέτειες με την υγεία του θέλει ο Κρις Μπος, ο οποίος ετοιμάζονταν το προηγούμενο διάστημα να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Να αφήσει πίσω του τις περιπέτειες με την υγεία του θέλει ο Κρις Μπος, ο οποίος ετοιμάζονταν το προηγούμενο διάστημα να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τους Μαϊάμι Χιτ. Ο Αμερικανός παίκτης απέτυχε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και πλέον η επιστροφή του στην ενεργό δράση, αναβάλλεται.  

Ο ίδιος δήλωσε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη: «Είχα την αίσθηση ότι θα έβγαινε το επεισόδιο Νο. 2, ‘ Ασταμάτητος: O Mπος επιστρέφει’, σήμερα με την υπόθεση ότι θα ήμουν καλά και θα πήγαινα για προπόνηση. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Αλλά αυτό δεν με σταματάει από το να θέλω να μοιραστώ την δημιουργική μου πλευρά με εσάς και να ελπίζω ότι θέλετε να έρθετε μαζί μου σε αυτό το ταξίδι. Απλά επειδή το ταξίδι έχει τα πάνω του και τα κάτω του αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να το μοιράζομαι μαζί σας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μικρές αναποδιές συμβαίνουν. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τις προθέσεις μου και αυτά που θέλω να πετύχω. Έτσι ελπίζω να συνεχίσετε να παρακολουθείτε. Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να έρχεστε στο ταξίδι μαζί μου με τα πάνω του και τα κάτω του. Έτσι, τώρα είναι μια κάτω στιγμή για εμένα, αλλά όλα θα πάνε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.