Εγκώμιο και συνέχεια για «Πέτζα»

Γνωρίζει καλά ότι δε διανύει πια μια από τις λαμπρότερες περιόδους του, παρόλα αυτά ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς εξακολουθεί να χαίρεται το μπάσκετ και σκοπεύει να συνεχίσει να το κάνει.

Γνωρίζει καλά ότι δε διανύει πια μια από τις λαμπρότερες περιόδους του, παρόλα αυτά ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς εξακολουθεί να χαίρεται το μπάσκετ και σκοπεύει να συνεχίσει να το κάνει.

Τι και αν το συμβόλαιο του με το Ντάλας λήγει; Ο ίδιος θέλει να εξακολουθήσει να προσφέρει στο ΝΒΑ, την ώρα που ο προπονητής του στην ομάδα έπλεξε το εγκώμιο του.

«Ακόμη απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ. Ξέρω πως δεν είμαι πλέον ο παίκτης που ήμουν και πρέπει να το καταλάβω αυτό στο συγκεκριμένο στάδιο της καριέρας μου. Όμως ευχαριστιέμαι να βρίσκομαι στο παρκέ και ήταν φανταστικό για μένα που αποτέλεσα μέλος των Μάβερικς φέτος», ξεκίνησε να λέει ο «Πέτζα» και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Πολλοί εξεπλάγησαν όταν επέλεξα το Ντάλας, καθώς το Φεβρουάριο λίγοι περίμεναν πως θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο. Όμως είδα πως υπήρχε θέση στην ομάδα για μένα και πως θα μπορούσα να προσφέρω».

Το γεγονός ότι πατάει τα 34 δεν αποτελεί κατά βάσει αρνητικό στοιχείο για τον Ρικ Καρλάιλ. Ο τεχνικός των Μάβερικς μίλησε για τα πλεονεκτήματα του Σέρβου φόργουορντ που έχουν μείνει αναλλοίωτα στο χρόνο. «Ο Πέτζα μάς έσωσε σε ένα σημείο της σεζόν που είχαμε ανάγκη έναν καλό παίκτη για τη θέση “3”. Μιλάμε για έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί σε All Star Game, έναν από τους κορυφαίους σουτέρ όλων των εποχών. Πρόσφατα σε μια προπόνηση τον είδα να πετυχαίνει 95 στα 100 τρίποντα. Αυτό είναι απίστευτο! Δεν μπορεί να το κάνει κανένας. Όταν αποτελείς τέτοια απειλή για τον αντίπαλο, είσαι πραγματικά σπουδαίος παίκτης», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.