Σλοβενία-Βοσνία 93-97: «Σόκαρε» την πρωταθλήτρια Ευρώπης η παρέα των Μούσα-Νούρκιτς! (hls)

Τρομερό παιχνίδι στην Κολωνία και το δεύτερο της ημέρας! Μετά το Λιθουανία-Γαλλία που κρίθηκε στην 2η παράταση, φοβερό ματς ήταν και το Σλοβενία-Βοσνία! Οι πρωταθλητές Ευρώπης υπέστησαν την πρώτη τους ήττα σε ένα ματς-«θρίλερ», που η Βοσνία έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες.

Φοβερά πράγματα στον δεύτερο όμιλο του Eurobasket! Μετά τη ματσάρα ανάμεσα στην Λιθουανία και την Γερμανία και το δεύτερο ματς της αγωνιστικής ήταν απίθανο. Η Βοσνία έκανε την έκπληξη και κέρδισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σλοβενία, με 97-93. Το παιχνίδι ήταν από την αρχή έως το τέλος του ντέρμπι. Σε κανένα σημείο, καμία από τις δύο ομάδες, δεν έδειξε να μπορεί να διατηρήσει διαφορά ασφαλείας και έτσι τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης. Εκεί, τόσο ο Ντόντσιτς, όσο και ο Ντράγκιτς δεν ήταν συγκεντρωμένοι, πράγμα ανήκουστο για τα δεδομένα τους, με τους Βόσνιους να παίρνουν την πολυπόθητη δεύτερη νίκη τους στον όμιλο! Κίνδυνος πλέον σοβαρός για αποκλεισμό της Λιθουανίας από την συνέχεια!

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο νατουραλιζέ Τζον Ρόμπερσον με 23 πόντους και μεγάλα σουτ στο φινάλε του ματς. Από κοντά ο Τζάναν Μούσα (22 πόντους) αλλά και οι Χαλίλοβιτς (13 πόντους, 10 ριμπάουντ), Νούρκιτς (12 πόντους, 9 ριμπάουντ).

Για την Σλοβενία που πλέον δεν είναι αήττητη, ο Βλάτκο Τσάντσαρ σταμάτησε στους 22 πόντους, ο Γκόραν Ντράγκιτς είχε 20, ο Λούκα Ντόντσιτς «άγγιξε» το triple-double με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, αλλά το μεγάλο πρόβλημα ήταν στην άμυνα. Και ήταν περισσότερο θέμα διάθεσης.

Πλέον ο δεύτερος όμιλος του Eurobasket πήρε «φωτιά» με την Λιθουανία που έχει 3 ήττες στα 3 πρώτα ματς να κινδυνεύει με αποκλεισμό!

Τα δεκάλεπτα: 32-26, 52-49, 73-72, 93-97

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.