Το πρόγραμμα του Final Four

Το διήμερο 19-21/05 θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το Final Four της Ευρωλίγκας με τους Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενερμπαχτσέ να ερίζουν για το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το διήμερο 19-21/05 θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το Final Four της Ευρωλίγκας με τους Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενερμπαχτσέ να ερίζουν για το βαρύτιμο τρόπαιο. 

Οι δύο ημιτελικοί έχουν οριστεί για την Παρασκευή 19 Μαΐου. Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως όλοι οι αγώνες θα γίνουν σε ένα γήπεδο, το Σινάν Ερντέμ της Κωνσταντινούπολης. 

Πρώτο ζευγάρι που θα κοντραριστεί, στον πρώτο ημιτελικό χρονικά, είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1HD σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου. 

Τρεις ώρες αργότερα, στις 21:30 έχει οριστεί ο έτερος ημιτελικός, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Φενερμπαχτσέ από το Novasports 1HD σε περιγραφή Χρήστου Καούρη. 

Οι δύο τελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαΐου. Ο μικρός τελικός έχει οριστεί στις 18:00 από το Novasports 1HD ενώ ο μεγάλος τελικός έχει οριστεί στις 21:00 εκ νέου από το Novasports 1HD. 

Φυσικά εκτός των δύο προαναφερθέντων δημοσιογράφων στην Κωνσταντινούπολη έχουν ταξιδέψει και οι πολύπειροι Δημήτρης Καρύδας και Νικήτας Αυγουλής, οι οποίοι θα βρίσκονται είτε στο σχόλιο των αγώνων είτε στο ρεπορτάζ του αγωνιστικού χώρου για να σας μεταφέρουν με κάθε λεπτομέρεια και από όλες τις οπτικές γωνίες την εξέλιξη των αναμετρήσεων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.